Syyskauden aikataulu ja ilmoittautuminen syyskaudelle

Syyskauden 2019 aikataulu ja hinnasto ovat nyt ilmestyneet! StepUp Schoolin kevätkausi päättyy perjantaina 24.5. Syyskausi alkaa maanantaina 12.8. ja päättyy perjantaina 13.12. Ennen syyskauden alkua, 10.–11.8. voi useisiin syyskauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla.

Syyskaudella tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 2.11. eikä itsenäisyyspäivänä pe 6.12. Lisäksi syyslomaviikolla su 13.10. – la 19.10. pidetään ainoastaan 16+, 30+ ja 60+ ikäryhmien tunnit.

Aikataulu – Syksy 2019

Aikataulussa mustalla värillä olevat tunnit ovat avoimet kaikille ikäryhmän ja tason mukaisesti. Aikatauluun vihreällä värillä merkityt tunnit ovat joko erikseen pääsykokeiden kautta valittavien ryhmien tunteja tai erikoistunteja, joille voi osallistua vain kausimaksulla. Pääsykokeiden kautta valittavia ryhmiä ovat Show- ja Streettanssin koulutusohjelmat, Skene Musiikkiteatterikoulun ryhmät, StepUp Show- ja Urban Trainees -ryhmät, muodostelmaryhmät sekä SkidiSKO-ryhmät. Fatima Witickin Varvastekniikkaryhmät, Sebastian Visan Dance Video Production sekä Pekka Kataisen Easy Latin 60+ ja Easy Dance 60+ ovat erikoistunteja, joille voi osallistua vain kyseiselle tunnille myytävällä erillisellä kausimaksulla.

Haut SkidiSKO -ryhmiin, StepUp Schoolin koulutusohjelmiin, Skeneen ja StepUp Trainees -ryhmiin ovat viikolla 22. Fatiman Varvastekniikkaan ja Sebastianin Dance Video Production -erikoistunneille ilmoittaudutaan suoraan opettajalle fatima@fatimawitick.com tai sebastian.visa@stepup.fi, jolloin opettaja myös arvioi soveltuuko tunti tasonsa puolesta oppilaalle. Pekan Easy Latin 60+ ja Easy Dance 60+ -tunneille ilmoittaudutaan osoitteeseen school@stepup.fi.

Aikataulu ilmestyy kotisivujen aikataulusivulle 29.5., kun ilmoittautuminen syyskaudelle alkaa.

Hinnasto – Syksy 2019

Syyskauden liput tulevat myyntiin 25.5. Kotisivujen hinnastosivulla voit tutustua eri lipputyyppien ominaisuuksiin.

Muutoksia aikataulussa

Kauden vaihtuessa myös aikataulu muuttuu. Suurimmalle osalle tunneista tulee vähintään pieni muutos tunnin kellonaikaan. Tarkista tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta!

Uusi ikäraja

Syyskauden myötä alamme pitää tunteja myös 13+ -ikärajalla. Tämän ikärajan tunnit on suunnattu erityisesti 13–18 -vuotiaille, mutta tarkkaa yläikärajaa ei ole. Jotkin aiemmin ikärajalla 13–15 v. olleet tunnit muuttuvat syyskaudella 13+ -tunneiksi, jolloin ryhmässä voivat jatkaa nekin entiset oppilaat, jotka ovat jo täyttäneet 16 vuotta. Ns. ikärajattomien tuntien suositusalaikä on edelleen 13 vuotta, mutta nämä tunnit sopivat aivan kaiken ikäisille, myös aikuisille.

Uusia opettajia ja lajeja

Uusina opettajina aloittavat Jasmir Vesander, joka opettaa Commercial– ja Street-tunneilla torstaisin Espoossa ja Street-tunneilla lauantaisin Helsingissä, Pauliina Saukkonen, joka opettaa Latino Show -tunneilla Espoossa maanantaisin, Jukka Nylund, joka palaa Skene musiikkiteatterikoulun opettajaksi sekä Masi Saurén, joka opettaa uusina lajeina alkavilla Swing Soolo ja Electro Swing -tunneilla Espoossa maanantaisin. Muita uusia lajeja ovat Show Jazz Heels, jota Mindy Lindblom opettaa keskiviikkoisin Espoossa, Lyrical HipHop, jota Katri Miettinen opettaa perjantaisin Helsingissä, Kehonhuolto, jota Fatima Witick opettaa tiistaisin Helsingissä sekä erikoistunnit; Pekka Kataisen Easy Dance 60+ Espoossa perjantaisin ja Sebastian Visan Dance Video Production keskiviikkoisin Helsingissä ja perjantaisin Espoossa.

Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen kaikille syyskauden tunneille alkaa keskiviikkona 29.5. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa syyskauden lippu (esim. kertalippu riittää yhden tunnin ilmoittautumisen vahvistamiseen). Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin hinnastosivulla.

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna kevätkauden tuntien yhteydessä 24.5. saakka ja kesäkauden tuntien yhteydessä Helsingissä maanantaista torstaihin 3.6.–20.6. ja 22.7.–8.8. ja kaikissa toimipisteissä tutustumispäivien aikana. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua.

Kevätkaudelta syyskaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp School siirtää ennallaan tai lähes ennallaan jatkuvien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta syyskaudelle tiistain 28.5. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa kevätkauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon syyskaudelle. Siirretyt ilmoittautumiset näkyvät kotisivuillamme oppilaan omissa tiedoissa 29.5. alkaen, jolloin myös syyskauden kausimaksut tulevat myyntiin.

Kevätkaudelta syyskaudelle siirrettävät tunnit

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään perjantaina 31.5. ostamalla mikä tahansa syyskauden tuntilippu. Mikäli oppilaan asiakastilillä on valmiina 28.5. voimassaoleva kevät- tai syyskauden lippu, jossa on tarvittava määrä varauskertoja jäljellä, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Liput ja maksut. Kevätkauden ilmoittautumiset eivät näy omissa tiedoissa enää kevätkauden päätyttyä.

Jokainen tunti, jolle oppilas ilmoittautuu, on vahvistettava erikseen, joten asiakastilillä on oltava riittävä määrä ilmoittautumisen vahvistavia lippujen varauskertoja. Jos tuntiin oikeuttavaa lippua ei osteta, ilmoittautuminen peruuntuu. Kevätkaudelle koko kauden Anytime-kortin ostaneiden oppilaiden syyskauden ilmoittautumiset vahvistuvat automaattisesti.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!

Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 29.5. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä asiakastilin kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa syyskauden lippu. HUOM! Peruuta vanhat/turhat vahvistamattomat ilmoittautumiset ennen uusien lippujen ostamista, jotta ostamasi liput eivät vahvista vääriä tunti-ilmoittautumisia!