Syyskauden aikataulu ja ilmoittautuminen syyskaudelle

Syyskauden 2016 aikataulu on nyt ilmestynyt! StepUp Schoolin syyskausi alkaa maanantaina 15.8. ja päättyy perjantaina 16.12. Ennen syyskauden alkua, 13.–14.8. voi useisiin syyskauden tunteihin tulla tutustumaan ilmaisilla tutustumistunneilla. Tiedotamme tutustumistunneista tarkemmin kesän aikana.
Syyskaudella tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 5.11. eikä itsenäisyyspäivänä ti 6.12.

Tutustu syysaikatauluun täältä.

HUOM! Valitse oikea kausi (Kesä 2016 tai Syksy 2016) sivun ylävalikosta

Aikatauluun on erikseen merkitty Showtanssin, Streettanssin, Lockingin ja Musiikkiteatterin koulutusohjelmien tunnit, joihin osallistuvat ryhmät valitaan erillisten pääsykokeiden kautta. Lisäinfoa tanssin koulutusohjelmista löydät täältä ja musiikkiteatterin koulutusohjelmista täältä. Aikatauluun on merkitty myös koulussamme treenaavia muodostelmaryhmiä. Niihin hakemisesta infoamme kotisivuillamme ja Facebookissa lisää heti kun yksityiskohdat tarkentuvat. Näiden lisäksi aikataulussa on listattu Varvastekniikkatunnit, joille osallistumisesta on sovittava erikseen opettajan kanssa, ja joille on erillinen maksu.

MUUTOKSIA AIKATAULUSSA

UUDET IKÄRYHMÄT
Helmikuun asiakaskyselyn tulosten perusteella avoimien viikkotuntiemme ikäryhmät uudistuvat. Uudistuksen tarkoituksena on yhdenmukaistaa ja pienentää ryhmien sisäisiä ikäeroja etenkin koululaisten ryhmissä. Näiden ikäryhmien tunneilla oppilaiden ikäero on syyskauden alusta alkaen muutamaa poikkeusta lukuunottamatta kolme vuotta. Myös yläikärajattomien tuntien alaikärajoja muutettiin hieman asiakaspalautteen perusteella. Jatkossa 15+ tunnin alaikäraja on 16+ ja 20+ tunnin alaikäraja nousee 25 vuoteen. Toivomme muutosten olevan teille mieluisia.
Uudet ikäryhmät ovat:
0,5 – 2,5 v. (yhdessä vanhemman kanssa)
3 – 4 v.
5 – 6 v.
7 – 9 v.
7 – 12 v. (Skenen avoimet tunnit)
10 – 12 v.
10 – 15 v. (baletti, osa discotunneista)
13 – 15 v.
16+
25+
40+
60+

UUDET HINTARYHMÄT
Siirrymme hinnoittelussamme tunnin kestoon perustuvaan hinnoitteluun. Tunnin hinta määräytyy jatkossa sen perusteella, onko tunnin kesto 45 minuuttia (L1), 60 minuuttia (J1), 75 minuuttia (J2) tai 90 minuuttia (A2). Ainoan poikkeuksen muodostavat eräät päiväsaikaan pidettävät tunnit, joiden hintaryhmänä pysyy edullinen H1. Vanhojen hintaryhmien kevätkauden kerta- ja sarjaliput kelpaavat vastaavilla tunneilla myös syyskaudella, vaikka hintaryhmä muuttuu. Syyskauden lippujen myynti alkaa 28.5. Huomioithan kuitenkin, että syyskauden kausimaksuja voi ostaa vasta sen jälkeen kun on ilmoittautunut kyseiselle tunnille.
Tutustu syyskauden hinnastoon.

UUSIA OPETTAJIA
Uusina opettajina aloittavat tuore SM-koreografi Mette Linturi, joka opettaa sekä Street KO 15+ -ryhmässä että omilla HipHop LA Style -tunneillaan Espoossa maanantaisin, Hard Core Defence Forcessa tanssiva Hanna Kortelainen, joka opettaa Street KO lapset -ryhmässä sekä omilla lasten, nuorten ja aikuisten Street- ja Show – tunneillaan keskiviikkoisin Vantaalla, Paula Vuorela, joka opettaa sunnuntaisin Helsingissä lasten ja nuorten Show -tunneilla sekä Miranda Chambers, joka opettaa perjantaisin Vantaalla Street -tunneilla 10-12 -vuotiaita ja Commercial -tunneilla 13-15 -vuotiaita.

UUSIA LAJEJA
Syyskauden uusia lajeja ovat mm. Jarkko Hännisen Commercial Heels lauantaisin Helsingissä, Teemu Korjuslommen Steppi perjantaisin Helsingissä, edellämainittu Mette Linturin HipHop LA Style maanantaisin Espoossa ja toivotun paluun tekevät Anu Raidan 0,5-2,5 -vuotiaiden ja vanhempien yhteiset Happy Family -aamupäivätunnit tiistaisin Espoossa ja keskiviikkoisin Helsingissä.

ILMOITTAUTUMINEN SYYSKAUDELLE
Vapaa ilmoittautuminen kaikille syyskauden tunneille alkaa maanantaina 30.5. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään kotisivuillemme oppilaan omilla tunnuksilla ja valitsemalla oikea tunti viikkotuntien aikatauluvalikosta. Jos sinulla ei vielä ole omia tunnuksia, saat ne rekisteröitymällä oppilaaksi täällä.
Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa syys- tai kevätkauden tuntilippu. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin täältä.

LIPPUJEN OSTAMINEN
Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Vastaanotto on avoinna kevätkauden tuntien yhteydessä 27.5. saakka ja kesätuntien yhteydessä Helsingin ja Espoon toimipisteissä 6.6. alkaen. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua. Tarkista tuntien aikataulu täältä (muista valita oikea kausi aikataulusta).

KEVÄTKAUDELTA SYYSKAUDELLE SIIRTYVÄT VANHOJEN OPPILAIDEN ILMOITTAUTUMISET JA NIIDEN VAHVISTAMINEN
Aikataulu muuttuu kevätkaudelta syyskaudelle siirryttäessä. Osa tunneista jatkuu kuitenkin saman aikataulun mukaisesti ja StepUp School siirtääkin näiden ennallaan tai lähes ennallaan jatkuvien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta syyskaudelle lauantaina 28.5. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa kevätkauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon syyskaudelle. Alla olevassa linkissä on lista tunneista, joita ilmoittautumisen siirto koskee. Siirretyt ilmoittautumiset näkyvät kotisivuillamme oppilaan omissa tiedoissa 30.5. alkaen. Ikärajojen uudistumisesta johtuen 9–10 v. tai 11–14 v. tuntien ilmoittautumisia ei siirretä kevätkaudelta syyskaudelle lukuun ottamatta tiistain Helsingin Disco juniorit ja keskiviikon Espoon Baletti juniorit -tunteja.
Lista aikataulumuutoksista ja tunneista, joiden ilmoittautumiset siirtyvät kevätkaudelta syyskaudelle sekä aikataulumuutokset ››
Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään tiistaina 31.5. ostamalla mikä tahansa syys- tai kevätkauden tuntilippu. Mikäli oppilaan asiakastilillä on 28.5. jo valmiiksi voimassaoleva kevät- tai syyskauden lippu, jossa on tarvittava määrä varauskertoja jäljellä, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa kirjautumalla sisään kotisivuillemme oppilaan henkilökohtaisilla tunnuksilla: Omat tiedot ja verkkokauppa -> Liput ja maksut. Kevätkauden ilmoittautumiset eivät näy omissa tiedoissa enää kevätkauden päätyttyä.
Jokainen tunti, jolle oppilas ilmoittautuu, on vahvistettava erikseen, joten asiakastilillä on oltava riittävä määrä ilmoittautumisen vahvistavia lippujen varauskertoja. Jos tuntiin oikeuttavaa lippua ei osteta, ilmoittautuminen peruuntuu. Kevätkaudelle koko kauden Anytime-kortin ostaneiden oppilaiden syyskauden ilmoittautumiset vahvistuvat automaattisesti.

RYHMÄN VAIHTAMINEN – MUISTA PERUUTTAA VANHA TUNTISI!
Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 30.5. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä omien tietojen kautta. HUOM! Vahvista uusi ilmoittautuminen, eli osta lippu vasta vanhan tunnin peruuttamisen jälkeen. Jos oppilaalla on useampi vahvistamaton ilmoittautuminen, saattaa väärän ryhmän ilmoittautuminen vahvistua lippua ostaessa eikä oikean ryhmän ilmoittautuminen vahvistu ollenkaan. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa syys- tai kevätkauden tuntilippu.