Syyskausi 2021

Syyskausi 2021 alkaa maanantaina 16.8. ja päättyy perjantaina 17.12. Syyskaudella tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 6.11. eikä itsenäisyyspäivänä ma 6.12. Lisäksi syyslomaviikolla su 17.10. – la 23.10. pidetään ainoastaan 16+, 30+ ja 60+ ikäryhmien tunnit sekä ikärajattomat tunnit.

Syyskauden aikataulun löydät täältä ››

Vähentääksemme ruuhkaa vastaanotossa pyydämme, että ostat lippusi valmiiksi verkkokaupasta, mikäli mahdollista. Varaathan mukaasi myös asiakaskortin tai asiakasnumeron, joka nopeuttaa vastaanottamista. Uudet asiakkaat saavat asiakaskortin tanssikoulun vastaanotosta ensimmäisen kerran tunnille tullessaan. Ostamiesi lippujen saldot, voimassaoloajat ja hintaryhmät voit käydä tarkistamassa kirjautumalla omilla tunnuksillasi kotisivuillemme.

Vaikka lippu olisi ostettu etukäteen, on vastaanotossa ilmoittauduttava aina läsnä olevaksi, jotta tuntikirjaus saadaan tehtyä. Tulethan hyvissä ajoin paikalle, jotta ehdit ilmoittautua ja valmistautua tuntiin ennen tunnin alkua.
Ville_0004

Oppilasnäytökset

Syyskausi päättyy oppilasnäytöksiin la 18.12. – su 19.12. Joulukuun oppilasnäytöksissä esiintyvät alle 15-vuotiaiden ryhmät ja koulutusohjelmat. Tiedotamme oppilasnäytöksistä tarkemmin myöhemmin. Laitathan nämä päivät jo kalenteriin!

Kurkkaa saliin -viikko ja tuntien kuvaaminen

Pidämme kaikilla avoimilla lasten (3 – 9 v.) tunneilla kurkkaa saliin -viikon ma 4.10. – su 10.10., jolloin vanhemmat voivat tulla kurkistamaan lastensa tunteja. Laitattehan nämä päivät jo kalenteriin! Tunneilla kuvaaminen on sallittua Kurkkaa saliin -viikolla. Muulloin tunneilla saa kuvata vain opettajan luvalla ja muiden kuvattavien suostumuksella. Kurkkaa saliin -viikko ei koske koulutusohjelmien tunteja.

Kolme kautta vuodessa

StepUp Schoolin vuosi jakautuu kolmeen kauteen; syksyyn, kevääseen ja kesään. Syys- ja kevätkaudet ovat päätoimikausia, jolloin tuntitarjonta on laajimmillaan. Kesäkauden aikataulu on suppeampi. Voit aloittaa tanssimisen myös kesken kauden koska tunneilla opeteltavat sarjat vaihtuvat uusiin muutaman viikon välein. Jos aloitat tunneilla kesken kauden, otathan huomioon, että muut oppilaat ovat tanssineet sinua kauemmin ja voi mennä muutama viikko, että saavutat heidän taitotasonsa. Kauden lopussa tunneilla saatetaan harjoitella oppilasnäytöksissä esitettäviä biisejä, jolloin tunnin rakenne poikkeaa normaalista. Näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta mistä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista niillä tunneilla, jotka ovat mukana oppilasnäytöksissä, kun kautta on jäljellä opettajasta ja tunnista riippuen 4–6 viikkoa. Poikkeuksen muodostavat balettitunnit, joilla emme suosittele aloittamista enää kauden puolivälin jälkeen.

Uutiskirjeet ja tekstiviestitiedotteet

Olethan jo tilannut tanssikoulun uutiskirjeen? Tilaamalla uutiskirjeen saat tanssikoulua koskevat tärkeät tiedot suoraan sähköpostiisi. Tiedotamme uutiskirjeissä mm. oppilasnäytöksistä, kauden vaihteen asioista ja tulevista kursseista. Uutiskirjeen voit tilata merkitsemällä asiakastietoihisi, että haluat vastaanottaa tanssikoulun toimintaa koskevia tiedotteita sähköpostitse. Halutessasi voit myös tilata tekstiviestitiedotteita, jolloin saat lyhyitä muistutuksia ajankohtaisista asioista tekstiviestitse. 

Amanda_0037Pidäthän yhteystietosi ajan tasalla!

Huolehdithan siitä, että sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi ovat ajan tasalla asiakastiedoissasi, jotta varmasti saat kaiken tärkeän tiedon. Tilatut uutiskirjeet, kuten myös kaikki asiakaspalvelujärjestelmästämme lähtevät automaattiset sähköpostiviestit, lähtevät aina alaikäisten oppilaiden huoltajille. Alaikäisille oppilaille itselleen viestit lähtevät, jos oppilaan tietoihin on merkitty oppilaan sähköpostiosoite. Kun oppilas täyttää 18 vuotta, eivät viestit enää lähde hänen huoltajilleen vaan ainoastaan oppilaan omaan sähköpostiosoitteeseen. Huolehdithan siis, että 18 vuotta täyttävän oppilaan tiedoissa on ajantasalla oleva oppilaan oma sähköpostiosoite. Omat tietosi voit tarkistaa kirjautumalla kotisivuillemme. Täysi-ikäisen oppilaan sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero on oltava oikein oppilaan omissa tiedoissa (ei siis huoltajan tiedoissa).

Koronaohjeistus

Koronavirus on edelleen suuri maailmanlaajuinen riski. Pandemian takia tilanne voi edelleen muuttua äkillisesti ja ennalta-arvaamattomasti. Olethan mukana auttamassa, jotta tiloissamme olisi miellyttävää ja turvallista tanssia ja harrastaa! Tutustu Korona-ajan käytäntöihin ja toimintaohjeisiin täällä.