Tapanilan syyskauden aikataulu ja ilmoittautuminen Tapanilan syksyn 2023 tunneille

Tunnit jatkuvat Tapanilan pop-up -toimipisteessä myös syyskaudella! Tutustu Tapanilan syyskauden aikatauluun ja kurssimaksuihin:

Tapanilan aikataulu ja hinnasto, Syksy 2023

Syyskausi alkaa 14.8. ja päättyy Tapanilassa 16.12. Syyskauden aikana tunteja ei pidetä pyhäinpäivänä la 4.11. eikä itsenäisyyspäivänä ke 6.12. Lisäksi syyslomaviikolla ma 16.10. – la 21.10. pidetään vain 30+ ikäryhmän tunnit.

Muutoksia aikataulussa

Kauden vaihtuessa myös aikataulu muuttuu. Joillekin tunneille tulee muutos tunnin kellonaikaan. Tarkista tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta!

Uutena opettajana Tapanilassa aloittaa Sörnäisten ja Matinkylän toimipisteistä tuttu Veera Vallivaara, joka opettaa Tapanilassa tiistai-iltaisin vanhoilla tutuilla tunneilla. Veeralle tulee tiistaille myös uusi, paljon toivottu Commercial 30+ alkeet -tunti. Muita uusia tunteja Tapanilassa ovat Pekka Kataisen Latino Disco 30+ alkeisjatko, Aurora Ylisen Show 10–15 v. alkeet ja Show Jazz 30+ alkeet torstai-iltaisin sekä Netta Rekomaan Show 10–15 v. avoin taso lauantaisin.

Kevätkaudelta syyskaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp School siirtää ennallaan tai lähes ennallaan jatkuvien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta syyskaudelle maanantain 22.5. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee kevätkauden kurssimaksun maksaneita oppilaita.

Jatkavat tunnit Kevät 2023 – Syksy 2023 Tapanila

Oppilas saa siirretystä ilmoittautumisesta tiedon sähköpostitse. Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa vastaamalla tähän sähköpostiin 31.5. mennessä.

Syyskauden kurssimaksut tulevat maksettaviksi heinä-elokuun vaihteessa ja maksu on oltava maksettuna ennen kauden ensimmäistä tuntia.

Uusien oppilaiden ilmoittautuminen syyskaudelle sekä vanhojen oppilaiden ilmoittautuminen uusille tunneille.

Ilmoittautuminen kaikille syyskauden tunneille alkaa tiistaina 23.5. Tapanilan ilmoittautumiskäytännöt poikkeavat muiden toimipisteittemme käytännöistä. Tapanilan tunneille on pakollinen ennakkoilmoittautuminen. Ilmoittautumiset lähetetään osoitteeseen tapanila@stepup.fi ja ne käsitellään saapumisjärjestyksessä. Voit aloittaa tunneilla käymisen myös kesken kauden. Huomioithan, että vain kurssimaksulla voit varata vakipaikan Tapanilan tunneilta. Kerta- tai sarjalipuilla maksaessasi sinun pitää ilmoittaa osallistumisestasi Tapanilan tunneille joka viikko erikseen.

Jos oppilasta ei ole rekisteröity asiakkaaksemme rekisteröidy täällä ›› ennen ilmoittautumista.

Kerro ilmoittautumisviestissäsi seuraavat asiat:

– oppilaan tiedot (nimi ja asiakasnumero)
– kurssin tiedot (viikonpäivä, kellonaika, laji ja ikäraja)

Lue lisää Tapanilan tunneista, mm. lippukäytännöistä ››