Tietoa lasten tunneille tuleville

image-categories-03Tervetuloa tanssimaan kaikki uudet ja vanhat oppilaat! Ohessa on tärkeitä tietoja tanssitunneista erityisesti lasten tuntien osalta. Kauden tärkeät päivämäärät ja muut tiedot löydät täältä ››.

Tuntikäytännöt

Vanhemman vastuulla on tuoda lapsi tunnille asti ja myös noutaa lapsi tunnilta. Ettehän tuo sairasta (esim. flunssaista) lasta tanssitunnille!

Muistattehan tulla tunnille aina vastaanoton kautta, vaikka lapsi kävisikin tunnilla kausimaksulla. Mikäli käytte tunnilla kausimaksulla, koulutusohjelmamaksulla tai Anytime-lipulla, voitte kirjautua tunnille myös vastaanottoautomaatilla. Huomioittehan, että silloin teillä on oltava ennakkoilmoittautuminen tunnille. Vastaanottoautomaatilla ei voi ostaa lippuja eikä tehdä poissaoloilmoituksia. Vastaanottoautomaattia ei voi käyttää kertalipuilla tai sarjalipuilla. Vastaanottoautomaatti toimii asiakaskortilla, jonka saatte ensimmäisellä käyntikerralla vastaanotosta.

Huomioittehan, että asiakaspalvelujärjestelmä poistaa oppilaan automaattisesti tunnilta, mikäli hänellä ei ole tuntikohtaista kausimaksua ja hän on poissa kaksi kertaa peräkkäin ilmoittamatta poissaolosta kotisivujemme kautta viimeistään poissaolopäivänä.

Salissa ovat vain oppilaat ja opettaja. Vanhemmat voivat odottaa salin ulkopuolella. Onkin suositeltavaa, että etenkin harrastuksen alussa pienten lasten vanhemmat odottavat tunnin ajan salin ulkopuolella, josta opettaja tarvittaessa löytää oppilaan vanhemman nopeasti (esim. vessahädän yllättäessä). Opettajien yhteisenä toivomuksena on, että vanhemmat välttäisivät oleskelua välittömästi tanssisalien ikkunoiden takana jättäen näin oppilaille mahdollisuuden keskittyä tanssituntiin. Vanhempien on mahdollista seurata tunteja Kurkkaa saliin -viikon aikana.

Pienet lapset eivät ensimmäistä kertaa tunnille tullessaan tiedä, minne ovat tulossa. Lapsen harrastuksen jatkon kannalta on olennaista ettei häntä pakoteta menemään tunnille oman tahtonsa vastaisesti.

Toivomme, että lapset eivät käyttäisi hissiä yksin liikkuessaan ja että vanhemmat ohjeistaisivat heitä tämän suhteen.

Lisätietoja käytännön asioista voitte kysyä tanssikoulun vastaanotosta.

Pyydämme pieniä lapsia tunnille tuovia vanhempia huomioimaan, että mikäli lapsenne tarvitsee apua pukuhuoneessa, on teidän käytettävä vanhemman oman sukupuolen mukaista pukuhuonetta.

Varustus

Lasten Show, Dancemix ja Skene -tunneilla voi olla paljain jaloin tai tossuissa, vaatetukseksi sopivat tanssipuku, t-paita tai toppi sekä joustavat housut. Street ja Boys’ Club -tunneilla vaatetukseksi sopivat sisälenkkarit, verkkarihousut ja t-paita. Pitkät hiukset on laitetaan kiinni kaikilla tunneilla. 3–4-vuotiaiden tunneille ei oteta juomapulloa mukaan saliin ja 5–10-vuotiaiden tunneilla juomapullossa olisi hyvä olla vain vettä.

Kurkkaa saliin -viikko

Pidämme kaikilla avoimilla lasten tunneilla (0,5 – 9 v.) kurkkaa saliin -viikon, jolloin vanhemmat voivat tulla kurkistamaan lastensa tunteja. Tunneilla valokuvaaminen on sallittua Kurkkaa saliin -viikolla. Muulloin tunneilla saa kuvata vain opettajan luvalla. Kurkkaa saliin -viikko ei koske koulutusohjelmien tunteja. Tarkista Kurkkaa Saliin -viikon päivämäärät täältä ››

Toivotamme kaikille onnistumisen elämyksiä tanssin parissa!