Tule mukaan StepUpin kesäleireille!

Järjestämme kesällä 2021 päiväleirejä 7-12 -vuotiaille. Leirit sopivat hyvin sekä aloittelijoille, jotka haluavat tutustua lajiin, että jo pitempään harrastaneille oppilaille. Leireillä opettavat ammattitaitoiset ja supersuositut StepUp Schoolin opettajat.

Leirillä retkeillään sääolosuhteet huomioiden luonnossa ja lähiympäristössä. Koronatilanteen vuoksi tänä vuonna emme retkeile sisäleikkipuistoissa tai vastaavissa paikoissa.

Ilmoittaudu leirille mukaan viimeistään kahta viikkoa ennen leirin alkua tämän linkin kautta ››

HUOM! Leirille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Leirimaksujen tuote-ehdot ››

Alakoululaisten leirit 7–12 vuotiaille kesällä 2021:

ma 7.6. – pe 11.6.2021 Street ja Showtanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Helsinki, hinta 280 € 

Ilmoittautumisaika tälle leirille on päättynyt. 

Leirillä tanssitaan monipuolisesti eri show- ja streettanssilajeja. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retkiä lähiluontoon säätilanteen mukaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri on päiväleiri ja se alkaa joka päivä klo 8.45 ja päättyy klo 16.15. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan jo klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Veera Vallivaara, Silja Saarikangas ja Nora Mahmoud.

 

ma 7.6. – to 10.6.2021 Boys’ Club -leiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Espoo, hinta 236 €

Ilmoittautumisaika tälle leirille on päättynyt. 

Poikien omalla streettanssileirillä opetellaan streettanssin lisäksi breakdancen ja akrobatian alkeita. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retkiä lähiluontoon säätilanteen mukaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri alkaa joka päivä klo 8.45 ja päättyy klo 16.15. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Pasi Mäkelä, Samuli Eloranta ja Masi Saurén.

ma 7.6. – pe 11.6.2021 Street- ja Showtanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Vantaa, hinta 280 € 

Ilmoittautumisaika tälle leirille on päättynyt. 

Leirillä tanssitaan monipuolisesti eri show- ja streettanssilajeja. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retkiä lähiluontoon säätilanteen mukaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri on päiväleiri ja se alkaa joka päivä klo 8.45 ja päättyy klo 16.15. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan jo klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Aurora Ylinen ja Katri Miettinen.

 

ma 14.6. – pe 18.6.2021 Musiikkiteatterileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Helsinki, hinta 280 € 

Ilmoittautumisaika tälle leirille on päättynyt.

Musiikkiteatterileirillä työskennellään päivittäin niin laulun, tanssin kuin näyttelemisenkin parissa. Lisäksi ulkoillaan ja tehdään retkiä lähiluontoon säätilanteen mukaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri alkaa joka päivä klo 8.45 ja päättyy klo 16.15. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Opetuksesta vastaavat Skene musiikkiteatterikoulusta ja StepUp Schoolista tutut ammattitaitoiset opettajat, Nea-Maria Alanko, Anu Raita ja Jenny Jumppanen.

 

ma 14.6.–pe 18.6.2021 Street ja Showtanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Espoo, hinta 280 € 

Ilmoittautumisaika tälle leirille on päättynyt.

Akrobatia- ja tanssileirillä opetellaan monipuolisesti eri tanssilajeja sekä akrobatian alkeita. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retkiä lähiluontoon säätilanteen mukaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri alkaa joka päivä klo 8.45 ja päättyy klo 16.15. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Pasi Mäkelä, Netta Rekomaa ja Noora Pohjanen.

Leirimaksujen tuote- ja peruutusehdot ››

HUOM! Leireille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Järjestämme kesällä myös Show & Contemporary intensiivi-workshopin 12–16 -vuotiaille, lue lisää ››