Vielä ehdit mukaan elokuun tanssileireille ja intensiivi-workshopeille!

Järjestämme jälleen kesällä 2019 vauhdikkaita päiväleirejä alakoululaisille (7-12 v) ja intensiivi-workshopeja junioreille (11–15 v). Alakoululaisten leirit sopivat hyvin sekä aloittelijoille, jotka haluavat tutustua lajiin, että jo pitempään harrastaneille oppilaille. Workshopit sopivat keskitason/edistyneen tason oppilaille ja esim. koulutusohjelmien oppilaille. Leireillä ja workshopeilla opettavat tutut StepUp Schoolin huippuopettajat.

Ilmoittautuminen kesäkuulle on päättynyt, mutta vielä ehdit mukaan elokuun leireille ja workshopeille!

ALAKOULUIKÄISTEN LEIRIT ELOKUUSSA

ma 5.8.–ke 7.8.2019 Street- ja Showtanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Helsinki, hinta 180 € 

Leirillä tanssitaan monipuolisesti eri show- ja streettanssilajeja. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri on päiväleiri ja se alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan jo klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Sanni JärveläinenSarppa Seppänen ja Laura Heiskanen.

 

ma 5.8.–ke 7.8.2019 Street- ja Showtanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Espoo, hinta 180 € 

Leirillä tanssitaan monipuolisesti eri show- ja streettanssilajeja. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri on päiväleiri ja se alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan jo klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Pasi MäkeläNetta Rekomaa ja Noora Pohjanen.

 

JUNIOREIDEN INTENSIIVI-WORKSHOPIT ELOKUUSSA

ma 5.8.–to 8.8.2019 Kesän intensiivi-workshop: Show/Commercial 11–15 v keskitaso/edistyneet, StepUp School Espoo, hinta 190 € 

Show/Commercial intensiivi-workshop tarjoaa tehokkan tanssitreenin keskitason ja koulutusohjelmien oppilalle. Tule mukaan hiomaan taitojasi huippuopettajien johdolla! Workshop pidetään maanantaista keskiviikkoon klo 10.00–15.00 ja torstaina klo 16.00–20.30. Hinta sisältää opetuksen lisäksi tapaturmavakuutuksen sekä lounaan kolmena päivänä (ma-ke) ja torstaina välipalan. Workshopin opettajina toimivat Rosa HerpiöNoora Pohjanen ja Nora Mahmoud.

 

ma 5.8.–ke 7.8.2019 Kesän intensiivi-workshop: Musiikkiteatteri 11–15 v keskitaso/edistyneet, StepUp School Helsinki, hinta 165 € 

Musiikkiteatterin intensiivi-workshop on suunnattu musiikkiteatteria aikaisemmin harrastaneille. Workshopissa treenataan niin tanssia, laulua kuin näyttelijäntyötä osin erikseen ja osin samanaikaisesti. Workshopin opettajina toimivat Skene musiikkiteatterikoulun mahtavat opettajat Jyri NumminenPauliina Kiuru ja Jermo Grundström. Opetus tapahtuu osin englanninkielisenä. Workshop alkaa joka päivä klo 10.00 ja päättyy klo 15.00. Hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan ja tapaturmavakuutuksen. Tule mukaan hiomaan taitojasi huippuopettajien johdolla!

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leireille ja workshopeille tämän linkin kautta viimeistään kuukautta ennen ››. Ilmoittautuminen edellyttää osallistujan rekisteröimistä StepUp Schoolin oppilaaksi. Jos oppilas ei ole aiemmin rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä ››

Ilmoittautumisohje ››

HUOM! Leireille ja workshopeille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Maksujen tuote- ja peruutusehdot ››