Vielä ehdit mukaan loppukesän leireille!

Vielä ehdit ilmoittautua mukaan StepUp Schoolin loppukesän leireille! Musiikkiteatterileiri on tarkoitettu alakoululaisille (7-12 v) ja se sopii hyvin sekä aloittelijoille, jotka haluavat tutustua musiikkiteatterin maailmaan että jo pitempään musiikkiteatteria harrastaneille oppilaille. Show/Commercial -leiri (12–16 -v) on tarkoitettu edistyneille ja keskitason oppilaille ja se sopii hyvin esim. koulutusohjelmien oppilaille. Leirit ovat päiväleirejä ja niillä opettavat ammattitaitoiset ja supersuositut StepUp Schoolin opettajat.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu leireille tämän linkin kautta ›› Ilmoittautuminen edellyttää osallistujan rekisteröimistä StepUp Schoolin oppilaaksi. Jos oppilas ei ole aiemmin rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä ››

 

ma 31.7. – pe 4.8.2017 Musiikkiteatterileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Helsinki, hinta 260 €

Musiikkiteatterileirillä työskennellään päivittäin niin laulun, tanssin kuin näyttelemisenkin parissa. Lisäksi ulkoillaan ja tehdään retki Ruoholahden HopLop -puistoon. Leirin aikana oppilaat valmistavat vauhdikkaat esitykset opettajien johdolla, joka esitetään vanhemmille leirin viimeisenä päivänä. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan, tapaturmavakuutuksen, sisäänpääsyn retkikohteeseen ja retken matkakulut. Leiri alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Opetuksesta vastaavat Skene musiikkiteatterikoulun ja StepUp Schoolin ammattitaitoiset opettajat: Raine HeiskanenLinda Herranen sekä Jyri Numminen.

Ilmoittaudu mukaan elokuun Musiikkiteatterileirille viimeistään 19.7. ››

 

ma 31.7. – to 3.8.2017 Show/Commercial -leiri 12–16 -vuotiaille, StepUp School Espoo, hinta 185 €

Junioreiden Show/Commercial -leiri tarjoaa tehokkan tanssitreenin keskitason ja koulutusohjelmien oppilalle. Leirillä tanssitaan show, commercial, lyrical jazz ja contemporary jazz -sarjoja. Tule mukaan hiomaan taitojasi huippuopettajien johdolla! Leiri alkaa joka päivä klo 10.00 ja päättyy klo 15.00. Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan ja tapaturmavakuutuksen. Leirin opettajina toimivat: Mindy Lindblom, Rosa Herpiö, Mette LinturiMiranda Chambers ja Lasse Lipponen

Ilmoittaudu mukaan Show/Commercial -leirille viimeistään 19.7. ››

HUOM! Leireille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Leirimaksujen tuote- ja peruutusehdot ››