X-mas Special: Fatima Witickin kurssit

Tänäkin jouluna StepUp School tarjoaa monipuolisen tiiviskurssivalikoiman juuri ennen joulua! Fatima Witickin X-mas Special -kurssit ovat Syvävenyttely (18.-20.12.) sekä yhden päivän kurssit Floor Barre, Baletti 16+ alkeet, Baletti 30+ alkeet ja X-mas Dance!

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt! Voit osallistua Fatiman X-mas Special -kursseille vielä tuntikohtaisella ovilipulla. Ovilipulla et kuitenkaan voi varata paikkaa kurssilta etukäteen.  HUOM! Normaalit syys- ja kevätkauden liput eivät käy näillä kursseilla! Mikäli et ole varannut ja maksanut paikkaa etukäteen, tulethan paikalle hyvissä ajoin, noin 20 minuuttia ennen kurssin alkua. Oviliput ovat myynnissä vain kuluvan päivän tunneille vastaanotossa.

Ovilippujen hinnat:

Ovilippu 22 € / 60 min

Ovilippu 25 € / 75 min

ti 18.12. – to 20.12. klo 19.15 – 20.30 Syvävenyttely 16+

Syvävenyttely on joogaan ja pilatekseen perustuvaa kehonhuoltoa, joka sopii kaiken kuntoisille ja ikäisille tavallisille ihmisille, myös sellaisille, jotka eivät harrasta tanssia. Rauhallisesti etenevällä kurssilla käydään koko keho läpi. Kurssilla tehdään pitkäkestoisia venytyksiä, joiden tavoitteena on avata kehon kireimmät kohdat varsinkin kehon keskeltä eli lantion alueelta. Tällöin keho ”avautuu” ketjureaktiona ylös- ja alaspäin ja ryhti paranee. Kehon keskiosan avaaminen on kaikissa tanssilajeissa erityisen tärkeää.

Kolmen päivän Syvävenyttelykurssin lisäksi Fatima opettaa X-mas Special -viikolla seuraavilla yhden päivän kursseilla:

Tiistai 18.12.

klo 17.00–18.00 Floor Barre 16+

Floor Barressa yhdistyvät klassinen balettitekniikka, pilates ja tarkka kehonlinjaus eli placement-tekniikka. Treeni tehdään lattiatasolla selinmakuulla, päinmakuulla, erilaisissa kylkiasennoissa ja istuma-asennoissa paljain jaloin. Alustana voi käyttää jumppa- tai joogamattoa.

Floor Barre on erittäin terveellistä: keho vahvistuu ja notkistuu, koordinaatiokyky ja kehonhallinta paranevat sekä tietysti tanssitekniikka kehittyy. Floor barren avulla voi myös parantaa ja kuntouttaa vammoja. On olemassa kaksi eri Floor Barre -suuntausta: ranskalainen ja amerikkalainen. Fatiman Floor Barressa nämä yhdistyvät kun parhaat puolet molemmista suuntauksista otetaan käyttöön. Tunti soveltuu parhaiten henkilöille, joilla on jonkinlainen tanssitausta ja sen kautta ymmärrys oman kehon käytöstä. Koska Floor Barressa jalat ovat lähes koko tunnin ajan ojennuksessa, on oma lämmittely ennen tuntia erityisen tärkeää mm. kramppien välttämiseksi.

klo 18.00 – 19.15 Baletti 16+ alkeet

Alkeistason baletissa opiskellaan baletin aakkosia. Pääpaino on tangon ääressä tehdyissä perusliikkeissä (plié, tendu, degagé, fondu, port de bras jne). Keskilattialla harjoitellaan perushyppyjä, ylösnousuja (rélevé ja piqué), liikkuvia peruskuvioita kuten baletin valssiaskeleita ja erilaisia vaihtoaskeleita (esim. pas de bourré). Mukana on tietysti myös ilmaisu ja musiikki, jotka yhdistetään tekniikkaan.

Keskiviikko 19.12.

klo 18.00–19.15 Baletti 30+ alkeet

Espoossa jo muutaman kauden aikuisoppilaita ilahduttanut Baletti 30+ alkeet on X-mas Special -viikon ajan koettavissa myös Helsingissä. Baletti 30+ alkeet on maino tunti aikuisille oppilaille, jotka haluavat päästä tutustumaan baletin alkeisiin ja treenata niitä oman ikäistensä kanssa.

Torstai 20.12.

klo 18.15 – 19.15 X-mas Dance! 30+ alkeet

Nimensä mukaisesti tällä tunnilla ainoastaan tanssitaan, ei tehdä alkulämmittelyjä eikä tekniikkasarjoja. Tunnilla tehdään monipuolisesti tanssisarjoja tanssityylien vaihdellessa laidasta laitaan. X-mas Special -viikon kunniaksi Fatiman Dance-kurssilla on hulvaton meno!

 

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››