X-mas Special: Heikki Hautajoen Street avoin taso, Voguing ja Runway

Heikki Hautajoen X-mas Special -kurssit ovat Street avoin taso, Voguing ja Runway. Kun ilmoittaudut ja maksat kurssit ennakkoon, pääset treenaamaan erityisen edullisin joululahjahinnoin! Mikäli et halua sitoutua etukäteen ja kurssilla on tilaa, voit osallistua kursseille myös ennakkolippua kalliimmalla ovilipulla. Kurssit pidetään Helsingin toimipisteessä. Kaikki Heikin kurssit ovat samana päivänä.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt!

Voit osallistua Heikin X-mas Special -kursseille vielä tuntikohtaisella ovilipulla (22 €). Ovilipulla et kuitenkaan voi varata paikkaa kurssilta etukäteen.  HUOM! Normaalit syys- ja kevätkauden liput eivät käy näillä kursseilla! Mikäli et ole varannut ja maksanut paikkaa etukäteen, tulethan paikalle hyvissä ajoin, noin 20 minuuttia ennen kurssin alkua. Oviliput ovat myynnissä vain kuluvan päivän tunneille vastaanotossa.

Maanantaina 17.12.

klo 17.00 – 18.00 Street avoin taso, opettajana Heikki Hautajoki

Heikin Street -kurssilla tanssitaan erilaisia katutansseja. Koska kyseessä on avoimen tason kurssi, määräytyy opetuksen tempo ja vaativuusaste kurssin oppilaiden mukaan. Aivan alkeisoppilaille kurssi ei kuitenkaan sovellu. Kurssi on ikärajaton ja sen suositusalaikä on 13 vuotta.

klo 18.00-19.00 Voguing avoin taso, opettajana Heikki Hautajoki

Voguing-kurssilla keskitytään tanssin ja kuvioiden yhdistämiseen yksin ja ryhmänä sekä tehdään erilaisia voguing-askeleita ja koreografioita. Kurssi sopii sekä vasta-alkajille että pitempään voguingia harrastaneille. Kurssi on ikärajaton ja sen suositusalaikä on 13 vuotta.

klo 19.00-20.00 Runway avoin taso, opettajana Heikki Hautajoki

Runway on voguingin osa-alue, jossa imitoidaan huippumallien catwalk-kavelyä. Kurssilla pyritään kasvattamaan itsevarmuutta ja rohkeutta sekä löytämään oma sisäinen huippumalliasenne. Kurssille on suositeltavaa ottaa mukaan myös korkokengät, mutta ne eivät ole välttämättömät.