X-mas Special: Marco Bjurströmin kurssit

Marco Bjurströmin X-mas Special -kurssit ovat Happy Hour 30+ alkeet, Broadway 16+ avoin taso ja Power Stretch. Kun ilmoittaudut ja maksat kurssit ennakkoon, pääset treenaamaan erityisen edullisin joululahjahinnoin! Mikäli et halua sitoutua etukäteen ja kurssilla on tilaa, voit osallistua kursseille myös ennakkolippua kalliimmalla ovilipulla. Kurssit pidetään Helsingin toimipisteessä. Kaikki Marcon kurssit ovat samana päivänä.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt! Voit osallistua Marcon X-mas Special -kursseille vielä tuntikohtaisella ovilipulla. Ovilipulla et kuitenkaan voi varata paikkaa kurssilta etukäteen.  HUOM! Normaalit syys- ja kevätkauden liput eivät käy näillä kursseilla! Mikäli et ole varannut ja maksanut paikkaa etukäteen, tulethan paikalle hyvissä ajoin, noin 20 minuuttia ennen kurssin alkua. Oviliput ovat myynnissä vain kuluvan päivän tunneille vastaanotossa.

Ovilippujen hinnat:

Ovilippu 22 € / 60 min

Ovilippu 25 € / 75 min

Keskiviikkona 19.12.

klo 17.30–18.30 Happy Hour 30+ alkeet

Happy Hour on helppoa ja hauskaa joraamista, joka sopii vasta-alkajista lähtien kaikille aikuisille, jotka haluavat hikeä ja hauskanpitoa samassa paketissa. Kurssilla tanssitaan vauhdikkaasti eri musiikkityylien tahtiin unohtamatta tärkeää kehonhuoltoa.

klo 18.30 – 19.30 Broadway 16+ avoin taso

Marcon Broadway kurssilla sukelletaan näyttämömusikaalien ja musikaalielokuvien maailmaan ja keskitytään 100% erilaisten sarjojen tekoon. Lämmittele siis ennen kurssin alkua!

klo 19.30 – 20.45 Power Stretch 16+

Power Stretch on kokonaisvaltainen kehonhallintaan ja liikkuvuuteen keskittyvä harjoitus, jossa kaikki toiminta tähtää syvempään kehonhallintaan ja hyvinvointiin. Power Stretchissä yhdistyvät voimanhankinta ja venyvyys hyvin tehokkaassa paketissa. Kurssi sopii hyvin sekä vasta-alkajille että aiemmin Power Stretchissä käyneille, jotka haluavat syventää osaamistaan.

 

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››