X-mas Special: Mindy Lindblomin Show Jazz 30+ -kurssit

Mindy Lindblomin X-mas Special -kurssit ovat Show Jazz 30+ keskitaso ja Show Jazz 30+ alkeet. Molemmat kurssit kestävät kolme päivää, mutta voit halutessasi osallistua myös vain yhdelle päivälle. Kun ilmoittaudut ja maksat kurssit ennakkoon, pääset treenaamaan erityisen edullisin joululahjahinnoin! Mikäli et halua sitoutua etukäteen ja kurssilla on tilaa, voit osallistua kursseille myös ennakkolippua kalliimmalla ovilipulla. Kurssit pidetään Helsingin toimipisteessä.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt! Voit osallistua Mindyn X-mas Special -kursseille vielä tuntikohtaisella ovilipulla. Ovilipulla et kuitenkaan voi varata paikkaa kurssilta etukäteen.  HUOM! Normaalit syys- ja kevätkauden liput eivät käy näillä kursseilla! Mikäli et ole varannut ja maksanut paikkaa etukäteen, tulethan paikalle hyvissä ajoin, noin 20 minuuttia ennen kurssin alkua. Oviliput ovat myynnissä vain kuluvan päivän tunneille vastaanotossa.

Ovilippujen hinnat:

Ovilippu 22 € / 60 min

Ovilippu 25 € / 90 min

ti 18.12. – to 20.12. klo 17.30 – 19.00 Show Jazz 30+ keskitaso

Show Jazz 30+ keskitaso -kurssilla tanssitaan monipuolisesti niin jazzin, modernin kuin musikaalimusiikin tahtiin. Kurssilla otetaan vaikutteita eri tanssityyleistä, etenkin Contemporary Jazzista.  Kurssilla tehdään myös lattian poikki -tekniikkaharjoituksia ja harjoitellaan erilaisia tempovaihteluita ja myös improvisaatiota. Keskitason kurssilla edellytetään tanssin perusasioiden hallitsemista ja kurssilla tehdään tanssisarjojen lisäksi monipuolisia tekniikkaharjoituksia.

ti 18.12. – to 20.12. klo 19.00 – 20.00 Show Jazz 30+ alkeet

Showjazz 30+ alkeet -kurssi sopii sekä jo jonkin aikaa tanssineille että sellaisille, jotka haluavat tutustua lajiin. Kurssilla tanssitaan monipuolisesti erilaisiin musiikkeihin ja vaikutteita otetaan eri tanssityyleistä. Kurssilla keskitytään tanssisarjojen tekoon, tekniikkaharjoitusten jäädessä vähemmälle huomiolle.

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››