X-mas Special: Ville Köngäksen Hip Hop Happy Hour ja Street keskitaso 30+

Ville Köngäksen X-mas Special kurssit ovat Hip Hop Happy Hour 30+ ja Street keskitaso 30+. Molemmat kurssit kestävät kaksi päivää, mutta voit halutessasi osallistua myös vain yhdelle päivälle. Kun ilmoittaudut ja maksat kurssit ennakkoon, pääset treenaamaan erityisen edullisin joululahjahinnoin! Mikäli et halua sitoutua etukäteen ja kurssilla on tilaa, voit osallistua kursseille myös ennakkolippua kalliimmalla ovilipulla. Kurssit pidetään Helsingin toimipisteessä.

Ennakkoilmoittautuminen on päättynyt! Voit osallistua Villen X-mas Special -kursseille vielä tuntikohtaisella ovilipulla (22 €). Ovilipulla et kuitenkaan voi varata paikkaa kurssilta etukäteen.  HUOM! Normaalit syys- ja kevätkauden liput eivät käy näillä kursseilla! Mikäli et ole varannut ja maksanut paikkaa etukäteen, tulethan paikalle hyvissä ajoin, noin 20 minuuttia ennen kurssin alkua. Oviliput ovat myynnissä vain kuluvan päivän tunneille vastaanotossa.

ma 17.12. ja ti 18.12. klo 18.00–19.00
Hip Hop Happy Hour 30+ alkeet, opettajana Ville Köngäs

Ville Köngäs on ilahduttanut oppilaitaan Hip Hop Happy Hour -tunneillaan jo usean vuoden ajan Espoon toimipisteessämme ja nyt Hip Hop Happy Hour -tunnit ovat koettavissa ensimmäistä kertaa Helsingin toimipisteessä! Hip Hop Happy Hourissa tanssitaan hip hop -rytmeihin hyvää fiilistä korostaen. Matalan osallistumiskynnyksen kurssilla hauskanpito on pääroolissa, ja kurssin sisältö koostuu katutanssista aidoimmillaan. Hip Hop Happy Hour sopii sinulle, joka haluat sukeltaa katutanssimaailmaan ja pitää samalla hauskaa hyvässä seurassa. Kurssilta lähtiessäsi olet varmasti oppinut uutta, hikoillut ja ilostunut. Tervetuloa!

ma 17.12. ja ti 18.12. klo 19.00–20.00
Street 30+ keskitaso, opettajana Ville Köngäs

Keskitason Street-kurssilla tutustutaan vauhdikkaasti katutanssin eri tyyleihin perinteisestä ”old schoolista” alkaen. Kurssi etenee reippaasti ja sopii siksi sinulle, jolle katutanssi on ennestään tuttu laji. Kurssi antaa avuja myös itsenäiseen liikkeen tuottamiseen, jota katutanssitermein kutsutaan freestyle -tanssimiseksi.

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››