X-mas Workshops: Jennyn Jazz Fusion ja Feminine Vibes Heels 13+

Tänä jouluna StepUp School tarjoaa monipuoliset X-mas Workshops -tiiviskurssit edullisin joululahjahinnoin! Kursseja on sekä ennen joulua että joulun ja uudenvuoden välipäivinä. Jenny Strandbergin X-mas Workshopit ovat Jazz Fusion ja Feminine Vibes Heels.

ke 27.12. ja pe 29.12. klo 17.00–18.45
Jazz Fusion 13+ keskitaso/edistyneet, opettajana Jenny Strandberg

Jazz Fusion -kurssi yhdistelee jazzin eri tyylilajeja. Tunnilla keskitytään musikaalisuuden, liikelaajuuksien ja liikedynamiikan ja persoonallisuuden löytämiseen tanssissa. Tunti koostuu dynaamisesta alkulämmittelystä ja koreografiasta.

Jazz Fusion -kurssin ennakkohinta: vain 40 € / 3,5 tuntia

ke 27.12. ja pe 29.12. klo 19.00–20.30
Feminine Vibes Heels 13+ keskitaso/edistyneet, opettajana Jenny Strandberg

Tunnilla keskitytään korkotyöskentelyn harjoitteluun. Kurssi on hyödyllinen erityisesti keskitason- tai edistyneen tason showtanssijoille, jotka haaveilevat kaupallisen tanssijan töistä tai haluavat parantaa korkotekniikkaansa. Korkokengillä tanssimisesta ei tarvitse olla aiempaa kokemusta. Tunnilla harjoitellaan korkotyöskentelyn perusasioita kuten kävelyt, pyörähdykset ja poosat. Tunnin pääpainona on koreografian harjoittelu.

Feminine Vibes Heels -kurssin ennakkohinta: vain 40 € / 3 tuntia

Kurssipaikka: StepUp School Helsinki

Ennakkoilmoittautuminen Jennyn kursseille on päättynyt. Kursseilla on kuitenkin vielä tilaa ja voit osallistua kursseille tulemalla paikan päälle ja maksamalla päivälipun 25 €/kurssi/päivä. Paikkoja ei voi varata enää tässä vaiheessa, vaan jäljellä olevat paikat myydään tulojärjestyksessä.

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››