Ystäväviikko 4.–10.9. – ota kaveri mukaan tunnille!

Vietämme tanssikoulussa Ystäväviikkoa 4.–10.9. Ystäväviikolla voit ottaa ystäväsi ilmaiseksi mukaan tanssitunnillesi (mikäli tunti on mukana kampanjassa) tai käydä itse kokeilemassa ilmaiseksi jotain sellaista tuntia, jolla et ole koskaan aiemmin käynyt ja joka on mukana kampanjassa.

Ystäväviikkoa vietetään vain osalla StepUp Schoolin avoimista viikkotunneista. Täydet tai lähes täydet tunnit eivät ole mukana kampanjassa. Osa tunneista ei ole mukana kampanjassa vaikeustasonsa vuoksi. Myöskään koulutusohjelmien tunnit eivätkä muiden suljettujen ryhmien tunnit ole mukana kampanjassa, lukuunottamatta Sarpan maanantain Mama & Baby Dance Workoutia sekä Pekan torstain Aamupilates -tuntia Helsingissä, jotka poikkeuksellisesti ovat mukana kampanjassa.

Tarkista mukana olevat tunnit täältä: Ystäväviikon tunnit – syksy 2023

Tunneille tutustumaan tulevat eivät varaa paikkaa etukäteen tunnille, vaan ilmoittautuvat läsnäolevaksi vastaanotossa nimellään vasta tunnille tulon yhteydessä. Paikkoja on rajoitetusti. Huomioithan, että tuntien ikärajat ja tasoryhmät ovat voimassa myös Ystäväviikolla.