Ystäväviikko 5.–11.9. – ota kaveri mukaan tunnille!

Vietämme tanssikoulussa Ystäväviikkoa 5.–11.9. Ystäväviikolla voit ottaa ystäväsi ilmaiseksi mukaan tanssitunnillesi (mikäli tunti on mukana kampanjassa) tai käydä itse kokeilemassa ilmaiseksi jotain sellaista tuntia, jolla et ole aiemmin käynyt ja joka on mukana kampanjassa.

Ystäväviikkoa vietetään vain osalla StepUp Schoolin avoimista viikkotunneista. Täydet tai lähes täydet tunnit eivät ole mukana kampanjassa. Osa tunneista ei ole mukana kampanjassa vaikeustasonsa vuoksi. Myöskään koulutusohjelmien tunnit eivätkä muiden suljettujen ryhmien tunnit ole mukana kampanjassa. Tarkista mukana olevat tunnit täältä: Ystavaviikon tunnit – syksy 2022

Tunneille tutustumaan tulevat eivät varaa paikkaa etukäteen tunnille, vaan ilmoittautuvat läsnäolevaksi vastaanotossa vasta tunnille tulon yhteydessä ja palauttavat vastaanottoon täytetyn tutustujan kupongin. Kuponkiin täytettävät tiedot ovat tutustujan etu- ja sukunimi sekä tunti, jonne menevät tutustumaan (tunnin nimi, opettaja ja kellonaika). Jos sinulla ei ole kuponkia valmiina, voit täyttää sellaisen vastaanotossa. Paikkoja on rajoitetusti. Huomioithan, että tuntien ikärajat ja tasoryhmät ovat voimassa myös Ystäväviikolla.