3–15-vuotiaiden lähiopetus alkaa 18.1.

Aloitamme lähiopetuksen lasten ja junnujen tunneilla (3-15 v.) porrastetun avaussuunnitelmamme mukaisesti maanantaina 18.1.

Ohessa tanssikoulun aikataulu ajalle 18.1.-31.1. Helsingin toimipisteen sali 5 ei ole käytössämme, mikä vaikuttaa muutaman tunnin saliin ja kellonaikaan. Tarkistathan nämä muutokset aikataulusta. Ikärajattomat tunnit eivät käynnisty vielä ja 13+ tunnit pidetään 13–15 v. ikäryhmän tunteina. Aikataulussa on mukana myös muutamia lasten ja junnujen tunteja, jotka eivät käynnisty vielä, vaan vasta 1.2. alkaen.

Kevaan 2021 aikataulu ilman yli 16 v. tunteja (18. – 31.1.2021)

Koulutusohjelmien osalta aloitamme lähiopetuksen aiemmin ilmoitetun mukaisesti 16.1.

Yli 16-vuotiaiden tunneista pidetään toistaiseksi vain koulutusohjelmien ja muodostelmien tunnit. Tähtäämme siihen, että pystyisimme aloittamaan aikuisten tunnit 1.2. Myös Tapanilan kurssit alkavat näillä näkymin 1.2.

Mikäli mieluummin treenaat etänä, suosittelemme lämpimästi StepUp Online -palvelun tunteja. StepUp Onlinessa on useita erilaisia ilmaisia ja maksullisia etätunteja. Halutessasi voit hyödyntää lippukertojasi maksullisten etätuntien maksamiseen. Olethan silloin yhteydessä toimistoomme etukäteen.

Koronaepidemian vuoksi on tärkeää, että jokainen noudattaa poikkeusohjeistusta. Huomioithan seuraavat muutokset ohjeistukseen:

  • Velvoitamme kaikki yli 12-vuotiaat käyttämään kasvomaskia tanssikoulun aula- ja pukutiloissa. Kasvomaskin käyttö ei kuitenkaan ole pakollista tanssitunnin aikana. Kasvomaskin käyttöä ei edellytetä henkilöiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää. Henkilön oma ilmoitus asiasta katsotaan riittäväksi.
  • Jatkossa kouluikäisten lasten vanhemmat eivät saa jäädä tanssikoululle odottamaan lapsensa tunnin ajaksi. Tämä on sallittua vain alle kouluikäisten lasten vanhemmille, mikäli he katsovat sen välttämättömäksi. Odottavien vanhempien on käytettävä kasvomaskeja. Lasta saattamassa saa olla vain yksi vanhempi.

Huomioithan myös mm seuraavat, jo syyskaudelta tutut ohjeet:

  • Hankithan lippusi etukäteen verkkokaupasta, jos mahdollista.
  • Jokaisen tunnin opetus lopetetaan 5 minuuttia ennen tunnin varsinaista päättymisaikaa, jotta edellinen ryhmä ehtii rauhassa ulos salista ennen seuraavan ryhmän sisään siirtymistä. Vanhempia pyydetään huomioimaan tanssitunnin uusi päättymisaika ja noutamaan lapsensa tunneilta tunnin päättyessä 5 minuuttia ennen aikataulussa määriteltyä kellonaikaa.
  • vältä pukuhuoneiden ja suihkun käyttöä, saavu valmiiksi treenivaatteissa, jos mahdollista
  • saliin siirrytään ja salista poistutaan yhdessä, opettajan ohjeistuksen mukaisesti
  • täytä vesipullosi valmiiksi jo kotona
  • suosi tunnille saapuessasi portaita ja vältä hissin käyttöä

Lue poikkeusohjeistuksemme kokonaisuudessaan ››

Työntekijöidemme ja asiakkaidemme turvallisuus on meille tärkeää. Olemme panostaneet hygienia- ja turvallisuustoimintoihin toimipisteissämme lisäämällä jokaiseen tanssisaliin ja aulatiloihin ilmanpuhdistimia. Tehokkaat ilmanpuhdistimet poistavat tutkimusten mukaan hiukkasmaisia epäpuhtauksia, joihin viruksetkin luetellaan. Myös siivousta on tehostettu ja ovenkahvoja ja pintoja pyyhitään desinfioivalla aineella päivittäin. Matot ja muut ylimääräiset välineet on poistettu käytöstä (pois lukien kehonhuollolliset tunnit), mutta otathan oman maton mukaan aina kun mahdollista. Useilla lasten tunneilla ollut lopputanssikäytäntö on toistaiseksi tauolla. Henkilökuntamme ei tule sairaana tanssikoululle, ethän sinäkään!
Olethan mukana auttamassa, jotta tiloissamme olisi miellyttävää ja turvallista tanssia ja harrastaa!

Tervetuloa kevätkaudelle!