Commercial Video Production Workshop junioreille 1.-4.6.

ma 1.6.–to 4.6.2020 Commercial Video Production Workshop 12–16 -vuotiaille keskitaso/edistyneet, StepUp School Helsinki, hinta 190 € 

Dance Video Production Workshopilla harjoitellaan tanssimista ja esiintymistä kameralle. Mitä pitää ottaa huomioon tanssijana videokuvauksissa ja kuinka toteuttaa koreografin tai ohjaajan toiveet? Workshopilla tehdään koreografioita, jotka harjoitellaan huolella, ja jotka kuvataan musiikkivideomaisesti tanssisalissa.

Dance Video Production Workshop on nyt ensimmäistä kertaa tarjolla 12-16 -vuotiaille junioreille, vähintään keskitason tanssijoille, jotka haluavat kehittyä ilmaisussa ja kameran kanssa työskentelyssä. Koreografioiden tyylinä on Commercial-tanssi. Oppilaat saavat videon myös omaan käyttöönsä.

Workshop alkaa joka päivä klo 10.00 ja päättyy klo 15.00. Hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan ja tapaturmavakuutuksen. Workshopin opettajina toimivat alansa huippuammattilaiset, Sebastian Visa ja Jasmin Geselle.

HUOM! Workshopille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Ilmoittautuminen

Varsinainen ilmoittautumisaika on päättynyt, mutta otamme vielä vastaan jälki-ilmoittautumisia 25.5. saakka. Jälki-ilmoittautuminen leireille tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen school@stepup.fi. Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot:

  • mille workshopille ilmoittaudut
  • oppilaan nimi
  • oppilaan asiakasnumero tai korttinumero tai huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero
  • onko oppilaalla allergioita tai erityisruokavalio (kyllä/ei ja mahdolliset ruokarajoitteet)

HUOM! Workshopille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Maksujen tuote- ja peruutusehdot ››

Järjestämme kesällä myös Show & Contemporary Workshopin 11–15 -vuotiaille. Lue lisää ››

Järjestämme kesällä myös leirejä 7-12 -vuotiaille oppilaille. Lue lisää ››