Tule mukaan StepUpin kesäleireille! – hyödynnä nopean toimijan etu -10 % 2.4. mennessä!

StepUp School on järjestänyt vauhdikkaita tanssileirejä alakoululaisille jo 15 vuoden ajan! Järjestämme myös kesällä 2020 päiväleirejä 7-12 -vuotiaille. Leirit sopivat hyvin sekä aloittelijoille, jotka haluavat tutustua lajiin, että jo pitempään harrastaneille oppilaille. Leireillä opettavat ammattitaitoiset ja supersuositut StepUp Schoolin opettajat.

Leireillä tehdään myös retki. Retkikohteet vaihtelevat leireittäin, kohde varmistuu lähempänä leiriä ja kerromme sen leirikirjeessä. Aikaisempina vuosina olemme retkeilleet mm. Seikkailupuisto Korkeeseen, HopLopiin, Tempputemmellykseen, SuperParkiin ja Circus Helsinkiin.

Ilmoittaudu tämän linkin kautta viimeistään kuukautta ennen leirin alkua ››. Ilmoittautuminen edellyttää osallistujan rekisteröimistä StepUp Schoolin oppilaaksi. Jos oppilas ei ole aiemmin rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä ››

Ilmoittautumisohje ››

HUOM! Leirille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Maksujen tuote- ja peruutusehdot ››

Nopean toimijan etu: Kun ilmoittaudut ja maksat leirin 2.4. mennessä, saat 10 % nopean toimijan alennuksen hinnasta!

Alakoululaisten leirit 7–12 vuotiaille kesällä 2020:

ma 1.6. – pe 5.6.2020 Akrobatia- ja tanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Helsinki, hinta 265 € (nopean toimijan hinta 238,50 €)

Akrobatia- ja tanssileirillä opetellaan monipuolisesti eri tanssilajeja sekä akrobatian alkeita. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retki. Leirin aikana oppilaat valmistavat vauhdikkaat esitykset opettajien johdolla, joka esitetään vanhemmille leirin viimeisenä päivänä. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan, tapaturmavakuutuksen, sisäänpääsyn retkikohteeseen ja mahdolliset retken matkakulut. Leiri alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Netta Rekomaa, Katri Miettinen ja Aura Mikkonen.

ma 1.6. – to 4.6.2020 Boys’ Club -leiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Espoo, hinta 223 € (nopean toimijan hinta 200,70 €)

Poikien omalla streettanssileirillä opetellaan streettanssin lisäksi breakdancen ja akrobatian alkeita. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retki. Leirin aikana oppilaat valmistavat vauhdikkaat esitykset opettajien johdolla, joka esitetään vanhemmille leirin viimeisenä päivänä. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan, tapaturmavakuutuksen, sisäänpääsyn retkikohteeseen ja mahdolliset retken matkakulut. Leiri alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Pasi Mäkelä, Akim Bakhtaoui ja Veeti Moisanen.

ma 1.6. – pe 5.6.2020 Street- ja Showtanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Vantaa, hinta 265 € (nopean toimijan hinta 238,50 €)

Leirillä tanssitaan monipuolisesti eri show- ja streettanssilajeja. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retki. Leirin aikana oppilaat valmistavat vauhdikkaat esitykset opettajien johdolla, joka esitetään vanhemmille leirin viimeisenä päivänä. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan, tapaturmavakuutuksen, sisäänpääsyn retkikohteeseen ja mahdolliset retken matkakulut. Leiri on päiväleiri ja se alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan jo klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Laura Heiskanen, Veera Vallivaara ja Hanna Kortelainen.

ma 8.6. – pe 12.6.2020 Musiikkiteatterileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Helsinki, hinta 265 € (nopean toimijan hinta 238,50 €)

Musiikkiteatterileirillä työskennellään päivittäin niin laulun, tanssin kuin näyttelemisenkin parissa. Lisäksi ulkoillaan ja tehdään retki. Leirin aikana oppilaat valmistavat opettajien johdolla vauhdikkaat esitykset, jotka esitetään vanhemmille leirin viimeisenä päivänä. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan, tapaturmavakuutuksen, sisäänpääsyn retkikohteeseen ja mahdolliset retken matkakulut. Leiri alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Opetuksesta vastaavat Skene musiikkiteatterikoulusta ja StepUp Schoolista tutut ammattitaitoiset opettajat Aki Haikonen, Anu Raita ja Nea-Maria Alanko.

ma 8.6.–pe 12.6.2020 Akrobatia- ja tanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Espoo, hinta 265 € (nopean toimijan hinta 238,50 €)

Akrobatia- ja tanssileirillä opetellaan monipuolisesti eri tanssilajeja sekä akrobatian alkeita. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retki. Leirin aikana oppilaat valmistavat vauhdikkaat esitykset opettajien johdolla, joka esitetään vanhemmille leirin viimeisenä päivänä. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan, tapaturmavakuutuksen, sisäänpääsyn retkikohteeseen ja mahdolliset retken matkakulut. Leiri alkaa joka päivä klo 9.00 ja päättyy klo 16.30. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Sanna Siirilä-Mäkelä, Netta Rekomaa ja Noora Pohjanen.

HUOM! Leireille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Leirimaksujen tuote- ja peruutusehdot ››

Ilmoittautuminen leireille alkaa 2.3.

Järjestämme kesällä myös seuraavat intensiivi-workshopit junioreille:

Commercial Video Production Workshop keskitaso/edistyneet 12–16 -vuotiaille. Lue lisää ››

Järjestämme kesällä myös Show & Contemporary Workshop keskitaso/edistyneet 11–15 -vuotiaille. Lue lisää ››