Tule mukaan StepUpin kesäleireille!

StepUp School on järjestänyt vauhdikkaita tanssileirejä alakoululaisille jo 15 vuoden ajan! Järjestämme myös kesällä 2020 päiväleirejä 7-12 -vuotiaille. Leirit sopivat hyvin sekä aloittelijoille, jotka haluavat tutustua lajiin, että jo pitempään harrastaneille oppilaille. Leireillä opettavat ammattitaitoiset ja supersuositut StepUp Schoolin opettajat.

Leirillä retkeillään sääolosuhteet huomioiden luonnossa ja lähiympäristössä. Koronatilanteen vuoksi tänä vuonna emme retkeile sisäleikkipuistoissa tai vastaavissa paikoissa.

Ilmoittautuminen leireille

Varsinainen ilmoittautumisaika leireille on päättynyt, mutta otamme vielä vastaan jälki-ilmoittautumisia siihen saakka, kunnes leirin lakuun on yksi viikko. Jälki-ilmoittautuminen leireille tapahtuu sähköpostitse osoitteeseen school@stepup.fi. Ilmoita sähköpostissa seuraavat tiedot:

  • mille leirille ilmoittaudut
  • oppilaan nimi
  • oppilaan asiakasnumero tai korttinumero tai huoltajan nimi, sähköpostiosoite ja matkapuhelinnumero
  • onko oppilaalla allergioita tai erityisruokavalio (kyllä/ei ja mahdolliset ruokarajoitteet)

HUOM! Leirille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Leirimaksujen tuote- ja peruutusehdot ››

Alakoululaisten leirit 7–12 vuotiaille kesällä 2020:

ma 1.6. – pe 5.6.2020 Akrobatia- ja tanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Helsinki, hinta 265 € 

Akrobatia- ja tanssileirillä opetellaan monipuolisesti eri tanssilajeja sekä akrobatian alkeita. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retkiä lähiluontoon säätilanteen mukaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri alkaa joka päivä klo 8.45 ja päättyy klo 16.15. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Netta Rekomaa, Katri Miettinen ja Aura Mikkonen.

ma 1.6. – to 4.6.2020 Boys’ Club -leiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Espoo, hinta 223 € 

Poikien omalla streettanssileirillä opetellaan streettanssin lisäksi breakdancen ja akrobatian alkeita. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retkiä lähiluontoon säätilanteen mukaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri alkaa joka päivä klo 8.45 ja päättyy klo 16.15. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Pasi Mäkelä, Akim Bakhtaoui, Veeti Moisanen ja Leo Ikhilor.

ma 1.6. – pe 5.6.2020 Street- ja Showtanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Vantaa, hinta 265 € 

Leirillä tanssitaan monipuolisesti eri show- ja streettanssilajeja. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retkiä lähiluontoon säätilanteen mukaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri on päiväleiri ja se alkaa joka päivä klo 8.45 ja päättyy klo 16.15. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan jo klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Laura Heiskanen, Veera Vallivaara ja Hanna Kortelainen.

ma 8.6. – pe 12.6.2020 Musiikkiteatterileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Helsinki, hinta 265 € 

Musiikkiteatterileirillä työskennellään päivittäin niin laulun, tanssin kuin näyttelemisenkin parissa. Lisäksi ulkoillaan ja tehdään retkiä lähiluontoon säätilanteen mukaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri alkaa joka päivä klo 8.45 ja päättyy klo 16.15. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Opetuksesta vastaavat Skene musiikkiteatterikoulusta ja StepUp Schoolista tutut ammattitaitoiset opettajat Aki Haikonen, Anu Raita ja Nea-Maria Alanko.

ma 8.6.–pe 12.6.2020 Akrobatia- ja tanssileiri 7–12 -vuotiaille, StepUp School Espoo, hinta 265 € 

Akrobatia- ja tanssileirillä opetellaan monipuolisesti eri tanssilajeja sekä akrobatian alkeita. Tanssimisen lisäksi ulkoillaan ja tehdään retkiä lähiluontoon säätilanteen mukaan. Leiri sopii sekä alkeis- että keskitason oppilaille.

Leirin hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan, välipalan ja tapaturmavakuutuksen. Leiri alkaa joka päivä klo 8.45 ja päättyy klo 16.15. Vanhemmat voivat tuoda oppilaan klo 8.30 ja hakea klo 17.00 mennessä. Leirin opettajina toimivat Katri Miettinen, Netta Rekomaa ja Noora Pohjanen.

Leirimaksujen tuote- ja peruutusehdot ››

HUOM! Leireille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Järjestämme kesällä myös seuraavat intensiivi-workshopit junioreille:

Commercial Video Production Workshop keskitaso/edistyneet 12–16 -vuotiaille. Lue lisää ››

Järjestämme kesällä myös Show & Contemporary Workshop keskitaso/edistyneet 11–15 -vuotiaille. Lue lisää ››