Haemme katutanssilajien opettajaa

Haluatko päästä tekemään töitä huippuporukassa, johon jokainen on tervetullut omana valloittavana persoonanaan? Haluatko olla mukana luomassa merkityksellisiä kokemuksia ja elämyksiä asiakkaillemme? Onko sinulla tietoa ja taitoa, jota haluat päästä jakamaan eteenpäin?

Nyt etsimme monipuolista ja ammattitaitoista katutanssilajien opettajaa kaudelle 2022 – 2023. Tarjoamme töitä sekä avoimien tuntien että erikoiskoulutusohjelmien opettamisen parissa. Avoimien ryhmien ikäjakauma on laaja alkaen 3–4 -vuotiaista lapsista aina oikeasti aikuisiin yli 30-vuotiaisiin oppilaisiin. Erikoiskoulutusohjelmiimme voit tutustua täällä:
https://www.stepupschool.fi/kaikki_koulutusohjelmat/streettanssi/

Sinulta odotamme vahvaa lajiosaamista ja -tietämystä (pääpaino Hip Hopissa), kokemusta lasten ja nuorten kanssa työskentelystä sekä hyviä vuorovaikutus- ja ryhmätyötaitoja. Tarjoamme mukavan ja inspiroivan työyhteisön alansa monipuolisten osaajien parissa.

Tehtävään valittavan henkilön on esitettävä nähtäväksi rikosrekisterilain 6 §:n 2 momentissa tarkoitettu rikosrekisteriote

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 15.3.2022 mennessä osoitteella: lasse.muuronen@stepup.fi