Katutanssin koulutusohjelmat

StepUp Schoolin Katutanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Koulutusohjelmiemme yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä tanssijana, esiintyjänä ja ihmisenä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen kehittymisen turvallisessa ja positiivisessa, mutta sopivan kilpailuhenkisessä ympäristössä. Pyrimme tukemaan oppilaidemme kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykynevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa koulutusohjelmien sisältöä.

Lasten koulutusohjelma on suunnattu alle 12-vuotiaille tanssijoille, minkä lisäksi tarjoamme 6–8 -vuotiaille lapsille omat SkidiSKO-ryhmät. SkidiSKO-ryhmissä meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on show- ja katutanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskanpidossa. Espoossa ja Helsingissä on omat SkidiSKO-ryhmänsä, joiden oppilaat treenaavat yhdessä kahdesti viikossa. Lue lisää SkidiSKO-ryhmistä täältä.

Koulutusohjelmien lisäksi tarjoamme runsaan valikoiman avoimia viikkotunteja kaikille tanssista kiinnostuneille aloittelijoista ammattilaisiin. Avoimille tunneille ei järjestetä koetansseja, vaan kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mukaan. Avoimilla viikkotunneilla voi harrastaa oman valinnan mukaan esim. kerran viikossa pidettävällä tunnilla tai useammin.

 

Itsekin huomaa miten nopeasti taidot kehittyy

Koulutusohjelmien sisältö kaudella 2023–2024

Tarjoamme opetusta Katutanssin koulutusohjelmissa kahdessa eri ikäryhmässä (lapset ja juniorit 1/2). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Jokaisella ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Tunteja voi olla kummassa tahansa StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteessä. Oppilaat sitoutuvat koulutusohjelmiin koko lukuvuoden ajaksi. Katutanssin koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Ryhmät pyrkivät osallistumaan myös johonkin toiseen tanssitapahtumaan tai -katselmukseen. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Hintaan sisältyy:

Katutanssin koulutusohjelmissa hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut tanssitunnit sekä tanssileiri, leirin ohjelma, ruokailu ja majoitus leirillä. Lisäksi Katutanssin koulutusohjelmien hintaan sisältyy muodostelman kilpailukoreografia sekä kisapuvustus ja edustusasu.

FDO:n jäsen- ja kisamaksut eivät sisälly hintaan, kuten eivät myöskään muut kisoista/tanssitapahtumista aiheutuvat kulut.

Koulutusohjelmien oppilaat saavat 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa 11.8.2023 – 30.4.2024.

Paljon uusia kavereita

Lasten Katutanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2023–2024

Lasten Katutanssin koulutusohjelmaan voivat hakea vuonna 2012 tai sen jälkeen syntyneet oppilaat. Ryhmän vastuuopettajina toimivat Teemu Kullberg ja Sarppa Seppänen. Ryhmän kolmantena opettajana toimii Pasi Mäkelä.

Opetusta on noin 4,5 tuntia viikossa, lisäksi tanssileiri keväällä 2024.

Street Lapset -ryhmän alustava viikko-ohjelma:

Tiistai klo 17.15 – 18.10 Helsinki  Sarppa
Keskiviikko klo 18.00 – 18.55 Helsinki  Pasi
Torstai klo 17.00 – 17.55 Helsinki  Teemu
Lauantai klo 13.15 – 16.10  Helsinki parittomina viikkoina  Sarppa ja Teemu

Lukuvuoden hinta on 2.480 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 620 € ja kevätkaudella 2 x 620 €. Ensimmäisestä maksuerästä maksetaan 50 % kesäkuussa paikan vahvistamisen yhteydessä.

Ei tarvi pelätä että mokaa

Junioreiden Katutanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2023–2024

Junioreiden Katutanssin koulutusohjelmiin voivat hakea vuosina 2008–2011 syntyneet. Streettanssin junioreita valitaan kaksi ryhmää ensi sijaisesti soveltuvuuden mukaan.

Street Junnut 1 ryhmän vastuuopettajina toimivat Sarppa Seppänen ja Pasi Mäkelä. Ryhmän kolmantena opettajana toimii Hanna Kortelainen. Opetusta on noin 5,5 h viikossa.

Street Junnut 2 ryhmän vastaavina opettajina toimivat Katri Miettinen ja Teemu Kullberg. Ryhmän muina opettajina toimivat Nora Mahmoud ja Pasi Mäkelä. Opetusta on noin 7 h viikossa.

Lisäksi tanssileiri keväällä 2024.

Street Junnut 1 -ryhmän alustava viikko-ohjelma:

Tiistai klo 19.15 – 20.40 Helsinki  Sarppa
Keskiviikko klo 19.00 – 20.25 Helsinki  Pasi
Perjantai klo 18.00 – 18.55 Helsinki  Hanna
Lauantai klo 10.00 – 12.55 Helsinki parittomina viikkoina  Sarppa ja Pasi

Street Junnut 1 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.760 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 690 € ja kevätkaudella 2 x 690 €. Ensimmäisestä maksuerästä maksetaan 50 % kesäkuussa paikan vahvistamisen yhteydessä.

Street Junnut 2 -ryhmän alustava viikko-ohjelma:

Maanantai klo 16.45 – 17.55 Espoo  Nora
Keskiviikko klo 19.00 – 20.25 Helsinki  Katri
Torstai klo 18.00 – 19.25 Helsinki  Teemu
Perjantai klo 19.30 – 20.40 Espoo  Pasi
Lauantai klo 13.15 – 16.10 Helsinki parillisina viikkoina  Katri ja Teemu

Street Junnut 2 -ryhmän lukuvuoden hinta on 3.160 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 790 € ja kevätkaudella 2 x 790 €. Ensimmäisestä maksuerästä maksetaan 50 % kesäkuussa paikan vahvistamisen yhteydessä.

Teholeirillä oli tosi kivaa

Katutanssin koulutusohjelmien koetanssipäivät

Street Lasten koetanssit pidetään Helsingin toimipisteessä perjantaina 2.6.2023 klo 18.00 – 19.00.

Street Junnujen koetanssit pidetään Helsingin toimipisteessä torstaina 1.6.2023 klo 17.30 – 19.30.

Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijalla on oltava huoltajan lupa. Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella mutta heidät jaetaan useampiin ryhmiin ilmoittautuneiden määrän mukaan.

Vaikka et olisi ennakkoilmoittautunut koetanssiin voit silti tulla mukaan. Vastaanotto aukeaa puoli tuntia ennen koetanssin alkua.