Streettanssin koulutusohjelmat

Streettanssin koulutusohjelmat kaudella 2020–2021

StepUp Schoolin Streettanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Koulutusohjelmiemme yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä tanssijana, esiintyjänä ja ihmisenä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen kehittymisen turvallisessa ja positiivisessa, mutta sopivan kilpailuhenkisessä ympäristössä. Pyrimme tukemaan oppilaidemme kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykynevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa koulutusohjelmien sisältöä.

6–8 -vuotiaille lapsille tarjoamme omat SkidiSKO-ryhmät. SkidiSKO-ryhmissä meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on Show- ja Streettanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskan pidossa. Jokaiselle toimipisteellä on oma SkidiSKO-ryhmänsä, jossa oppilaat treenaavat yhdessä kahdesti viikossa. Lue lisää SkidiSKO-ryhmistä täältä.

Koulutusohjelmien lisäksi tarjoamme runsaan valikoiman avoimia viikkotunteja kaikille tanssista kiinnostuneille aloittelijoista ammattilaisiin. Avoimille tunneille ei järjestetä koetansseja, vaan kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mukaan. Avoimilla viikkotunneilla voi harrastaa oman valinnan mukaan esim. kerran viikossa pidettävällä tunnilla tai useammin.

Lisähaku Lasten Streettanssin koulutusohjelman

Järjestämme lisähaun Lasten Streettanssin koulutusohjelmiin lauantaina 19.9. klo 17.30-18.30 Helsingin toimipisteessä. Lasten Streettanssin koulutusohjelmaan voivat hakea vuosina 2009-2011 syntyneet oppilaat. Lisähakutilaisuuteen ei tarvitse ilmoittautua etukäteen, tule paikalle hyvissä ajoin ja valmiiksi lämmitelleenä.

 

Itsekin huomaa miten nopeasti taidot kehittyy

Koulutusohjelmien sisältö kaudella 2020–2021

Tarjoamme  opetusta Streettanssin koulutusohjelmissa kahdessa eri ikäryhmässä (lapset ja juniorit 1/2). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Jokaisella ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Tunteja voi olla missä tahansa StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Oppilaat sitoutuvat koulutusohjelmiin koko lukuvuoden ajaksi. Streettanssin koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Ryhmät osallistuvat myös Show of The Year -tapahtumaan. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Hintaan sisältyy:
Streettanssin koulutusohjelmissa hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut tanssitunnit sekä Kisakallion tanssileiri, kuljetukset leirille ja takaisin Helsingin toimipisteestä, leirin ohjelma, ruokailu ja majoitus leirillä. Lisäksi Streettanssin koulutusohjelmien hintaan sisältyy muodostelman kilpailukoreografia sekä kisapuvustus ja edustusasu.

FDO:n jäsen- ja kisamaksut eivät sisälly hintaan kuten eivät myöskään muut kisoista/tanssitapahtumista aiheutuvat kulut.

Koulutusohjelmien oppilaat saavat 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa 10.8.2020 – 30.4.2021.

Paljon uusia kavereita

Lasten Streettanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2020–2021

Lasten Streettanssin koulutusohjelmaan voivat hakea vuosina 2009-2011 syntyneet. Ryhmän vastuuopettajina toimivat Teemu Korjuslommi ja Hanna Kortelainen. Ryhmän kolmantena opettajana toimii Katri Miettinen.

Opetusta on keskimäärin 4,5 tuntia viikossa, lisäksi tanssileiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

Street Lapset -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
Maanantai klo 18.15 – 19.15 Helsinki  Katri
Keskiviikko klo 18.00 – 19.00 Vantaa  Hanna
Torstai klo 18.00 – 19.00 Helsinki  Teemu
Lauantai klo 10.00 – 13.00 Helsinki joka toisena viikonloppuna (parilliset viikonloput)  Teemu ja Hanna

Lukuvuoden hinta on 2.100 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 525 € ja kevätkaudella 2 x 525 €.

Ei tarvi pelätä että mokaa

Junioreiden Streettanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2020–2021

Junioreiden Streettanssin koulutusohjelmiin voivat hakea vuosina 2005–2008 syntyneet. Streettanssin junioreita valitaan kaksi ryhmää ensi sijaisesti soveltuvuuden mukaan.

Street Junnut 1 ryhmän vastuuopettajina toimivat Teemu Korjuslommi ja Samuli Eloranta. Ryhmän kolmantena opettajana toimii Pasi Mäkelä. Opetusta on keskimäärin 5,5 h viikossa.

Street Junnut 2 ryhmän vastaavina opettajina toimivat Jasmir Vesander ja Pasi Mäkelä, mutta muodostelman koreografiasta ja treenautuksesta vastaa Jasmir yksin. Ryhmän muina opettajian toimivat Nora Mahmoud ja Akim Bakhtaoui. Opetusta on keskimäärin 6,5 h viikossa, minkä lisäksi oppilaat saavat yhdessä vastuuopettajien kanssa valita yhden avoimen viikkontunnin, jolle he osallistuvat.

Lisäksi tanssileiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

Street Junnut 1 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
Tiistai klo 19.30 – 20.45 Espoo  Samuli
Keskiviikko klo 18.45 – 20.00 Vantaa  Pasi
Torstai klo 16.30 – 18.00 Helsinki  Teemu
Lauantai klo 10.00 – 13.00 Helsinki joka toisena viikonloppuna (parittomat viikonloput)  Teemu ja Samuli

Street Junnut 1 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.300 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 575 € ja kevätkaudella 2 x 575 €.

Street Junnut 2 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
Maanantai klo 17.00 – 18.30 Espoo  Jasmir
Tiistai klo 16.45 – 18.00 Helsinki  Akim
Torstai klo 17.00 – 18.00 Helsinki  Nora
Perjantai klo 18.45 – 20.00 Espoo  Pasi
Sunnuntai klo 18.00 – 21.00 Helsinki joka toisena viikonloppuna (parilliset viikonloput)  Jasmir

Lisäksi yksi kausimaksu tanssikoulun avoimille tunneille.

Street Junnut 2 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.700 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 675 € ja kevätkaudella 2 x 675 €.

Kisakallion leiri oli tosi kiva

Streettanssin koulutusohjelmien koetanssipäivät

Street Lapset 9–11 v., sunnuntai 7.6. klo 14.00 – 15.00, StepUp School Espoo
Street Junnut 1 ja 2 12–15 v., sunnuntai 7.6. klo 9.30 – 13.00, StepUp School Espoo

Ilmoittautuminen tanssin koulutusohjelmien koetanssiin on nyt auki ja se päättyy maanantaina 1.6. Ilmoittautuminen tapahtuu näiden linkkien kautta:
Street Lapset
Street Junnut

Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijalla on oltava huoltajan lupa. Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella mutta Street Junnut 1 ja 2 ryhmiin hakevat oppilaat jaetaan hakijoiden suuren määrän vuoksi kahteen pienempään ryhmään, jotka ilmoitetaan hakijoille sähköpostitse viimeistään perjantaina 5.6.