Streettanssin koulutusohjelmat

Streettanssin koulutusohjelmat kaudella 2019–2020

StepUp Schoolin Streettanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Koulutusohjelmiemme yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä tanssijana, esiintyjänä ja ihmisenä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen kehittymisen turvallisessa ja positiivisessa, mutta sopivan kilpailuhenkisessä ympäristössä. Pyrimme edesauttamaan oppilaidemme kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykynevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa koulutusohjelmien sisältöä.

Kaudella 2019–2020 streettanssin koulutusohjelmat uudistuvat. Molemmissa junioreiden ryhmissä tanssii 12–15 -vuotiaita nuoria. Täysin uusina tanssin koulutusohjelmina starttaavat 6–8 -vuotiaiden lasten omat SkidiSKO-ryhmät. SkidiSKO-ryhmissä meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on Show- ja Streettanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskan pidossa. Jokaiselle toimipisteellä on oma SkidiSKO-ryhmänsä, jossa oppilaat treenaavat yhdessä kahdesti viikossa. Lue lisää SkidiSKO-ryhmistä täältä.

Koulutusohjelmien lisäksi tarjoamme runsaan valikoiman avoimia viikkotunteja kaikille tanssista kiinnostuneille aloittelijoista ammattilaisiin. Avoimille tunneille ei järjestetä koetansseja, vaan kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mukaan. Avoimilla viikkotunneilla voi harrastaa oman valinnan mukaan esim. kerran viikossa pidettävällä tunnilla tai useammin.

 

Itsekin huomaa miten nopeasti taidot kehittyy

Koulutusohjelmien sisältö kaudella 2019–2020

Tarjoamme  opetusta Streettanssin koulutusohjelmissa kahdessa eri ikäryhmässä (lapset ja juniorit 1/2). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Jokaisella ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Tunteja voi olla missä tahansa StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Oppilaat sitoutuvat koulutusohjelmiin koko lukuvuoden ajaksi. Streettanssin koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Ryhmät osallistuvat myös Show of The Year -tapahtumaan. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Hintaan sisältyy:
Streettanssin koulutusohjelmissa hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut tanssitunnit, starttiviikonloppu tanssikoululla sekä Kisakallion tanssileiri, kuljetukset leirille ja takaisin Helsingin toimipisteestä, leirin ohjelma, ruokailu ja majoitus leirillä. Lisäksi Streettanssin koulutusohjelmien hintaan sisältyy muodostelman kilpailukoreografia sekä kisapuvustus ja edustusasu.

Huom! FDO:n jäsen- ja kisamaksut eivät sisälly hintaan kuten eivät myöskään muut kisoista/tanssitapahtumista aiheutuvat kulut.

Koulutusohjelmien oppilaat saavat 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa huhtikuun 2020 loppuun asti. Kahteen eri koulutusohjelmaan samanaikaisesti osallistuvat oppilaat saavat osallistua avoimille viikkotunneille hintaan 5 €/kerta.

Paljon uusia kavereita

Lasten Streettanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2019–2020

Lasten Streettanssin koulutusohjelmaan voivat hakea vuosina 2008-2010 syntyneet. Ryhmän vastaavina opettajina toimivat Sarppa Seppänen ja Teemu Korjuslommi. Myös Katri Miettinen opettaa lasten Streettanssin koulutusohjelmassa.

Opetusta on keskimäärin 4,5 tuntia viikossa, lisäksi syyskauden starttipäivä StepUp Schoolissa ja tanssileiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

Street Lapset -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
3 x 1 h perustreeni
1 x 3 h muodostelmatreeni joka toisena viikonloppuna (parilliset viikonloput)

Katso tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta.

Lukuvuoden hinta on 2.140 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 535 € ja kevätkaudella 2 x 535 €.

Ei tarvi pelätä että mokaa

Junioreiden Streettanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2019–2020

Junioreiden Streettanssin koulutusohjelmiin voivat hakea vuosina 2004–2007 syntyneet. Streettanssin junioreita valitaan kaksi ryhmää ensi sijaisesti soveltuvuuden mukaan. Oppilaat saavat kuitenkin itse valita mihin ryhmään ensi sijaisesti hakevat.

Street Junnut 1 ryhmän vastaavina opettajina toimivat Sarppa Seppänen ja Teemu Korjuslommi. Kolmantena opettajana toimii Pasi Mäkelä. Opetusta yhteensä 5,5 h viikossa.

Street Junnut 2 ryhmän vastaavina opettajina toimivat Pasi Mäkelä ja Lasse Lipponen. Muina opettajina toimivat Nora Mahmoud, Akim Bakhtaoui ja Sanna Siirilä-Mäkelä. Opetusta yhteensä 7,5 h viikossa.

Lisäksi syyskauden starttipäivä StepUp Schoolissa ja tanssileiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

Street Junnut 1 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
1 x 1,5 h perustreeni
2 x 1 h perustreeni
1 x 4 h muodostelmatreeni joka toisena viikonloppuna (parittomat viikonloput)

Katso tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta.

Street Junnut 1 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.320 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 580 € ja kevätkaudella 2 x 580 €.

Street Junnut 2 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:
1 x 1,5 h perustreeni
4 x 1 h perustreeni
1 x 4 h muodostelmatreeni joka toisena viikonloppuna (parittomat viikonloput)

Katso tuntien ajankohdat syyskauden aikataulusta.

Street Junnut 2 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.700 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 675 € ja kevätkaudella 2 x 675 €.

Kisakallion leiri oli tosi kiva

Streettanssin koulutusohjelmien koetanssipäivät

Street Lapset 9–11 v., helatorstai 30.5. klo 11.30 – 12.30, StepUp School Espoo
Street Junnut 1 ja 2 12–15 v., helatorstai 30.5. klo 13.00 – 16.00, StepUp School Espoo

Ilmoittaudu Lasten tanssin koulutusohjelmien koetansseihin ja SkidiSKO-ryhmien soveltuvuustestiin 27.5. mennessä ››

Ilmoittautudu Junnujen tanssin koulutusohjelmien koetansseihin 27.5. mennessä ››

Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijalla on oltava huoltajan lupa. Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella, vaan kaikkia hakijoita pyydetään saapumaan paikalle koetanssiin yllä ilmoitettuna ajankohtana.