Katutanssin koulutusohjelmat

Katutanssin koulutusohjelmat kaudella 2021–2022

StepUp Schoolin Katutanssin koulutusohjelmat mahdollistavat itsensä kehittämisen tanssijana ja esiintyjänä tavoitteellisesti koulutusohjelmien omissa ryhmissä. Koulutusohjelmat sopivat sellaisille tanssin harrastajille, jotka haluavat harrastaa tanssia intensiivisesti ja kunnianhimoisesti sekä myös kilpailla siinä. Koulutusohjelmat antavat hyvät valmiudet tanssin jatko-opintoja ajatellen sillä koulutusohjelmiemme opettajat ovat Suomen huippuja omalla alallaan.

Koulutusohjelmiemme yleisenä tavoitteena on tarjota oppilaille mahdollisuus kehittyä tanssijana, esiintyjänä ja ihmisenä osana omaa ryhmää, joka kannustaa, motivoi ja mahdollistaa monipuolisen ja tavoitteellisen kehittymisen turvallisessa ja positiivisessa, mutta sopivan kilpailuhenkisessä ympäristössä. Pyrimme tukemaan oppilaidemme kehittymistä luoviksi, monipuolisiksi ja esiintymiskykyisiksi tanssijoiksi, jotka kykynevät itsenäiseen treenaamiseen. Myös lajitietämys ja tanssikultturi ovat tärkeä osa koulutusohjelmien sisältöä.

6–8 -vuotiaille lapsille tarjoamme omat SkidiSKO-ryhmät. SkidiSKO-ryhmissä meno on muita koulutusohjelmia rennompaa ja pääpaino on show- ja katutanssin perusteisiin tutustumisessa ja hauskan pidossa. Sekä Espoossa että Helsingissä on omat SkidiSKO-ryhmänsä, joiden oppilaat treenaavat yhdessä kahdesti viikossa. Lue lisää SkidiSKO-ryhmistä täältä.

Koulutusohjelmien lisäksi tarjoamme runsaan valikoiman avoimia viikkotunteja kaikille tanssista kiinnostuneille aloittelijoista ammattilaisiin. Avoimille tunneille ei järjestetä koetansseja, vaan kaikki halukkaat voivat ilmoittautua mukaan. Avoimilla viikkotunneilla voi harrastaa oman valinnan mukaan esim. kerran viikossa pidettävällä tunnilla tai useammin.

 

Itsekin huomaa miten nopeasti taidot kehittyy

Koulutusohjelmien sisältö kaudella 2021–2022

Tarjoamme  opetusta Katutanssin koulutusohjelmissa kahdessa eri ikäryhmässä (lapset ja juniorit 1/2). Koulutusohjelmien oppilaat valitaan koe-esiintymisten perusteella. Jokaisella ryhmällä on omat viikoittaiset tuntinsa. Tunteja voi olla missä tahansa StepUp Schoolin pääkaupunkiseudun toimipisteissä. Oppilaat sitoutuvat koulutusohjelmiin koko lukuvuoden ajaksi. Katutanssin koulutusohjelmat huipentuvat ikäkausimestaruuskisoihin, jonne ryhmät tekevät oman muodostelman. Ryhmät osallistuvat myös Show of The Year -tapahtumaan. Lisäksi pyrimme tarjoamaan koulutusohjelmalaisille mahdollisuuksia harjoitella esiintymistä tanssikoulun promootioissa sekä muissa tapahtumissa.

Hintaan sisältyy:
Katutanssin koulutusohjelmissa hintaan sisältyy ohjelmassa mainitut tanssitunnit sekä Kisakallion tanssileiri, kuljetukset leirille ja takaisin Helsingin toimipisteestä, leirin ohjelma, ruokailu ja majoitus leirillä. Lisäksi Katutanssin koulutusohjelmien hintaan sisältyy muodostelman kilpailukoreografia sekä kisapuvustus ja edustusasu.

FDO:n jäsen- ja kisamaksut eivät sisälly hintaan kuten eivät myöskään muut kisoista/tanssitapahtumista aiheutuvat kulut.

Koulutusohjelmien oppilaat saavat 50 %:n alennuksen avoimien viikkotuntien lipuista. Alennus on voimassa 16.8.2021 – 30.4.2022.

Paljon uusia kavereita

Lasten Katutanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2021–2022

Lasten Katutanssin koulutusohjelmaan voivat hakea vuosina 2010 – 2012 syntyneet. Ryhmän vastuuopettajina toimivat Sarppa Seppänen ja Pasi Mäkelä. Ryhmän kolmantena opettajana toimii Katri Miettinen.

Opetusta on keskimäärin 4,5 tuntia viikossa, lisäksi tanssileiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

Street Lapset -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:

Maanantai klo 18.00 – 19.00 Helsinki  Katri
Keskiviikko klo 17.45 – 18.45 Vantaa  Sarppa
Keskiviikko klo 18.45 – 19.45 Vantaa  Pasi
Lauantai klo 13.00 – 16.00 Espoo joka toisena viikonloppuna (parittomat viikonloput)  Sarppa ja Pasi

Lukuvuoden hinta on 2.200 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 550 € ja kevätkaudella 2 x 550 €.

Ei tarvi pelätä että mokaa

Junioreiden Katutanssin koulutusohjelman alustava viikko-ohjelma ja hinta kaudella 2021–2022

Junioreiden Katutanssin koulutusohjelmiin voivat hakea vuosina 2006–2009 syntyneet. Streettanssin junioreita valitaan kaksi ryhmää ensi sijaisesti soveltuvuuden mukaan.

Street Junnut 1 ryhmän vastuuopettajina toimivat Teemu Korjuslommi ja Sarppa Seppänen. Ryhmän kolmantena opettajana toimii Hanna Kortelainen. Opetusta on keskimäärin 6 h viikossa.

Street Junnut 2 ryhmän vastaavina opettajina toimivat Jasmir Vesander ja Samuli Eloranta. Ryhmän muina opettajian toimivat Nora Mahmoud, Pasi Mäkelä ja Sanna Siirilä-Mäkelä. Opetusta on keskimäärin 8 h viikossa.

Lisäksi tanssileiri Kisakallion Urheiluopistolla Lohjalla.

Street Junnut 1 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:

Tiistai klo 19.30 – 21.00 Espoo  Sarppa
Torstai klo 17.00 – 18.30 Helsinki  Teemu
Perjantai klo 17.00 – 18.30 Helsinki  Hanna
Lauantai klo 13.15 – 16.15 Espoo joka toisena viikonloppuna (parilliset viikonloput)  Teemu ja Sarppa

Street Junnut 1 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.500 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 625 € ja kevätkaudella 2 x 625 €.

Street Junnut 2 -ryhmän viikko-opetus koostuu seuraavista tunneista:

Maanantai klo 19.30 – 21.00 Helsinki  Samuli
Tiistai klo 17.00 – 18.30 Helsinki  Jasmir
Torstai klo 17.00 – 18.15 Helsinki  Nora
Perjantai klo 18.00 – 19.00 ja 19.30 – 20.45 Espoo  Sanna ja Pasi
Lauantai klo 10.00 – 13.00 Helsinki joka toisena viikonloppuna (parilliset viikonloput)  Jasmir ja Samuli

Street Junnut 2 -ryhmän lukuvuoden hinta on 2.900 €, maksu neljässä erässä. Syyskaudella 2 x 725 € ja kevätkaudella 2 x 725 €.

Kisakallion leiri oli tosi kiva

Katutanssin koulutusohjelmien koetanssipäivät

Street Lasten koetanssit pidetään Espoon toimipisteessä sunnuntaina 30.5.2021 klo 12.30 -14.30.

Street Junnujen koetanssit pidetään Helsingin toimipisteessä keskiviikkona 2.6.2021 klo 18.00 alkaen.

Ilmoittaudu lasten koulutusohjelmien koetansseihin tämän linkin kautta 27.5. mennessä ››

Ilmoittaudu junioreiden koulutusohjelmien koetansseihin tämän linkin kautta 27.5. mennessä ››

Koetanssit sisältävät lattian poikki -harjoitteita ja ryhmässä opettajan johdolla tanssittavia koreografioita turvallisuusnäkökulmat huomioiden. Koetanssiin ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia.

Hakijalla on oltava huoltajan lupa. Hakijoita ei karsita ilmoittautumisten perusteella mutta heidät jaetaan useampiin ryhmiin ilmoittautuneiden määrän mukaan.