Ilmoittautuminen kevätkaudelle 2021

Kevätkausi 2021 alkaa porrastetusti siten, että lasten ja nuorten tunnit alkavat maanantaina 18.1. ja aikuisten tunnit maanantaina 1.2. Myös Tapanilan pop-up -toimipisteen tunnit alkavat 1.2. Koulutusohjelmien osalta siirrymme etäopetuksesta lähiopetukseen lauantaina 16.1.

Kevätkaudella normaaleja viikkotunteja ei pidetä pääsiäisenä to 1.4. – ma 5.4., vappuna pe 30.4. – la 1.5. eikä helatorstaina 13.5. Lisäksi 3–15 -vuotiaiden tunteja ei pidetä hiihtolomaviikolla su 21.2. – la 27.2. Kevätkausi päättyy perjantaina 28.5.

Aikataulu ››

Hinnasto ››

Kevätkauden kausimaksut ja koko kauden Anytime tulevat myyntiin 29.12. Sarjaliput, kertaliput sekä viikon ja kuukauden Anytimet ovat myynnissä koko ajan. Kotisivujen hinnastosivulla voit tutustua eri lipputyyppien ominaisuuksiin.

Ilmoittautuminen kevätkaudelle

Ilmoittautuminen kaikille kevätkauden tunneille alkaa tiistaina 29.12. Ilmoittautuminen tapahtuu oppilaan asiakastilin kautta. Jos olet unohtanut salasanasi tai asiakasnumerosi, voit tilata asiakasnumeron ja salasanan nollauslinkin sähköpostiisi kirjautumissivulta. Jos sinulla ei vielä ole omaa asiakastiliä, rekisteröidy oppilaaksi. Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu (esim. kertalippu riittää yhden tunnin ilmoittautumisen vahvistamiseen). Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin hinnastosivulla.

Ilmoittautuminen Tapanilan pop-up toimipisteen tunneille tapahtuu sähköpostitse. Lue lisää Tapanilan tunneista ››

Lippujen ostaminen

Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Verkkokauppa on avoinna joka päivä, ympäri vuorokauden. Vastaanotto on avoinna kevätkauden tuntien yhteydessä 11.1. alkaen. Vastaanotto sulkeutuu illan viimeisen tunnin alettua. Joulutauon aikana voit ostaa lippuja myös Helsingin tai Espoon toimipisteeltä varaamalla yksityisen ja turvallisen käyntiajan etukäteen sähköpostitse osoitteesta school@stepup.fi. Toimistohenkilökuntamme on osalomautettuna ja osin etätöissä, joten vain varaamalla ajan etukäteen voit varmistua siitä, että paikan päällä on henkilökuntaa. Vantaan toimipiste on suljettu joulutauon ajan.

Syyskaudelta kevätkaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp School siirtää lähes kaikkien jatkuvien tuntien oppilaiden ilmoittautumiset syyskaudelta kevätkaudelle maanantain 28.12. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa syyskauden päättyessä. Jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon kevätkaudelle.

Siirretyt ilmoittautumiset näkyvät kotisivuillamme oppilaan omissa tiedoissa 29.12. alkaen, jolloin myös kevätkauden kausimaksut tulevat myyntiin.

Seuraavien tuntien ryhmäkokoa pienennetään, eikä ilmoittautumisia siirretä syksyltä kevätkaudelle, vaikka tunnit jatkuvat samaan aikaan tai lähes samaan aikaan kuin syyskaudellakin:

maanantai Helsinki klo 18.15-19.15 Happy Hour 30+ alkeet Marco
maanantai Espoo klo 19.30-20.45  Show Jazz 30+ alkeisjatko Mindy
tiistai Espoo klo 18.00-19.00 Happy Hour 30+ alkeet Marco HUOM! Kevätkaudella klo 18.10-19.10
tiistai Espoo klo 19.30-20.30 Commercial 16+ keskitaso Nora
tiistai Helsinki 19.30-20.45 Commercial 16+ Drop-In Jasmin HUOM! Kevätkaudella edistyneet
torstai Helsinki klo 19.00-20.15 Commercial 16+ keskitaso Nora
sunnuntai Helsinki klo 17.00-18.30 Show Jazz 30+ keskitaso Peter HUOM! Kevätkaudella klo 17.15-18.45

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään torstaina 31.1. ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. Mikäli oppilaan asiakastilillä on jo 28.12. valmiiksi voimassaoleva lippu, vahvistuu ilmoittautuminen saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Omat liput ja maksut.

Jokainen tunti, jolle oppilas ilmoittautuu, on vahvistettava erikseen, joten asiakastilillä on oltava riittävä määrä ilmoittautumisen vahvistavia lippuja/käyntikertoja. Jos tuntiin oikeuttavaa lippua ei osteta, ilmoittautuminen peruuntuu.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!

Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 29.12. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä asiakastilin kautta. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu. HUOM! Peruuta vanhat/turhat vahvistamattomat ilmoittautumiset ennen uusien lippujen ostamista, jotta ostamasi liput eivät vahvista vääriä tunti-ilmoittautumisia!