StepUpin tanssikurssit keväällä 2021 Tapanilan Urheilukeskuksessa

StepUpin tanssikurssit Tapanilan Urheilukeskuksessa jatkuvat keväällä 2021. Pyrimme käynnistämään kevätkauden 2021 maanantaina 1.2., mikäli pääkaupunkiseudun koronarajoitukset eivät sitä estä. Kevätkausi päättyy Tapanilassa lauantaina 29.5.

Aikataulu – Kevat 2021, Tapanila

Uusien oppilaiden ilmoittautumiset kevään kursseille alkavat tiistaina 29.12. Kursseille ilmoittaudutaan sähköpostitse osoitteeseen tapanila@stepup.fi. Kerro viestissäsi seuraavat asiat:

– kurssin tiedot (viikonpäivä, kellonaika, laji ja ikäraja)
– oppilaan tiedot (nimi ja asiakasnumero)

Jos oppilasta ei ole vielä rekisteröity asiakkaaksemme tee se tätä kautta.

Tapanilan kursseille voi osallistua vain kurssimaksulla. Kurssimaksu määräytyy kurssin keston ja päivän mukaan. Julkaisemme kurssien päivitetyt hinnat heti kun on varmistunut koska kausi pääsee alkamaan.

Kurssimaksu kattaa yhden viikottaisen tunnin koko kevätkauden ajan. Lähetämme tarkemmat maksuohjeet saatuamme ilmoittautumisesi.  Kurssimaksu kelpaa vain kyseiselle kurssille, eikä poissaoloja voi korvata muilla tunneilla. StepUp Schoolin muut tuntiliput eivät käy maksuksi Tapanilan tunneille. Tapanilassa ei ole erillistä vastaanottoa, jossa maksun voisi maksaa, vaan maksuasiat hoituvat toimiston ja StepUpin sähköisen asiakaspalvelujärjestelmän kautta.

Mikäli kurssit joudutaan perumaan pandemian tai vastaavan ylivoimaisen esteen vuoksi, ei kurssimaksua palauteta, vaan sen voimassaoloaikaa jatketaan tai pitämättä jääneet kerrat korvataan muulla tavoin.

Voit tulla kokeilemaan Tapanilan tanssikursseja ensimmäisellä kerralla ilman ennakkomaksua. Kurssille pitää kuitenkin ilmoittautua ennakkoon osoitteeseen tapanila@stepup.fi.

Mikäli jatkat ryhmässä kokeilukerran jälkeen riittää että maksat kevään kurssimaksun. Mikäli et jatka ryhmässä tulee sinun ilmoittaa peruutuksesta tanssikoulun toimistolle heti tuntia seuraavana päivänä. Samalla saat maksuohjeet kokeilukertamaksun (15 €) maksamista varten.

Kevätkaudella tunteja ei pidetä pääsiäisenä to 1.4. – ma 5.4., vappuna pe 30.4. – la 1.5. eikä helatorstaina 13.5. Lisäksi hiihtolomaviikolla su 21.2. – la 27.2. ei pidetä lasten ja junnujen tunteja.

StepUpin tanssisali sijaitsee Tapanilan Urheilukeskuksen Erätalon pitkän sivun oikean puoleisessa päädyssä.

Keskukselle on helppo tulla niin julkisilla kuin autolla. Jos saavut junalla, jää pois Tapanilan asemalla, jolta on noin 10 minuutin kävelymatka keskukselle. Tällöin käyntiosoite on Hiidenkiventie 21. Jos taas tulet autolla, on käyntiosoite Erätie 3. Keskukselta löytyy runsaasti ilmaisia parkkipaikkoja.

Tervetuloa StepUpin tanssikursseille Tapanilan Urheilukeskukseen!