Ilmoittautuminen syyskaudelle

Ilmoittautuminen kaikille syyskauden tunneille alkaa perjantaina 24.5.2024. Ilmoittautuminen tapahtuu kirjautumalla sisään oppilaan asiakastilille kotisivuillamme ja valitsemalla haluttu tunti. Jos oppilaalla ei vielä ole omia tunnuksia, pitää hänet ensin rekisteröidä käyttäjäksi.

Ilmoittautumisten vahvistaminen

Ilmoittautumiset on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu (esim. kertalippu riittää yhden tunnin ilmoittautumisen vahvistamiseen koko kaudelle). Lippuja voi ostaa verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Vastaanotto on avoinna kevät- ja kesäkauden avoimien viikkotuntien yhteydessä. Ennen lippujen ostoa voit tutustua eri lippuvaihtoehtoihin ja niiden ominaisuuksiin hinnastosivulla. Mikäli oppilaan asiakastilillä on jo valmiina syyskaudella voimassa oleva viikkotuntien lippu, jossa on vähintään yhtä monta käyntikertaa jäljellä kuin vahvistettavia ilmoittautumisia, vahvistuvat ilmoittautumiset saman tien, eikä uutta lippua tarvitse hankkia vahvistamista varten. Oppilaan tilillä olevien tuotteiden saldot voi tarkistaa oppilaan asiakastililtä kohdasta Omat liput ja maksut. Jos ilmoittautumista ei vahvisteta kolmen päivän sisällä ilmoittautumisen teosta, peruuntuu ilmoittautuminen automaattisesti.

Kevätkaudelta syyskaudelle siirtyvät vanhojen oppilaiden ilmoittautumiset ja niiden vahvistaminen

StepUp siirtää ennallaan tai lähes ennallaan jatkuvien tuntien ilmoittautumiset kevätkaudelta syyskaudelle torstain 23.5. aikana. Ilmoittautumisten siirto koskee ainoastaan niitä oppilaita, joiden ilmoittautuminen on ollut voimassa kevätkauden päättyessä. Kevätkaudella jonossa olleita oppilaita ei siirretä jonoon syyskaudelle. HUOM! Tapanilan oppilaiden ilmoittautumiskäytäntö muuttuu vastaamaan muiden toimipisteiden ilmoittautumista, joten heidän ilmoittautumisiaan ei siirretä syyskaudelle, vaan kaikki Tapanilan oppilaat ilmoittautuvat tunneille 24.5. alkaen ilmoittautumisjärjestelmän kautta.

Lista tunneista, joiden ilmoittautumiset siirretään kevätkaudelta 2024 syyskaudelle 2024

Oppilaan on vahvistettava siirtyvät ilmoittautumisensa viimeistään sunnuntaina 26.5. samaan tapaan kuin muutkin ilmoittautumiset vahvistetaan. Jos ilmoittautumista ei vahvisteta kolmen päivän sisällä ilmoittautumisen teosta, peruuntuu ilmoittautuminen automaattisesti.

Ryhmän vaihtaminen – muista peruuttaa vanha tuntisi!

Jos oppilas haluaa vaihtaa ryhmää, eikä hän halua jatkaa vanhassa ryhmässään (esim. kasvettuaan ulos vanhan ryhmänsä ikärajoista), voi hän ilmoittautua haluamalleen tunnille 24.5. alkaen. Uuteen ryhmään ilmoittautuvan oppilaan on peruttava ilmoittautumisensa vanhasta ryhmästään, jossa hän ei aio jatkaa. Ilmoittautumisen ja peruuttamisen voi tehdä asiakastilin kautta kohdasta Omat ilmoittautumiset. Ilmoittautuminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ilmoittautumisesta samaan tapaan kuin muutkin ilmoittautumiset vahvistetaan.