Tervetuloa tanssimaan!

Tanssitunteja lapsille, nuorille ja aikuisille.

Ilmoittautumisohje

Näin ilmoittaudut mukaan StepUp Schoolin tunneille:

  1.  Kirjaudu sisään. Jos sinulla ei vielä ole omaa asiakastiliä, rekisteröidy oppilaaksi. Jokaisella oppilaalla on oma henkilökohtainen asiakastili. Siksi jokaisen tunneilla käyvän perheenjäsenen on rekisteröidyttävä erikseen.
  2. valitse sinulle sopiva tunti ja klikkaa ilmoittaudu.
  3. Vahvista ilmoittautuminen: Ilmoittautuminen vahvistuu automaattisesti, jos asiakastililläsi on kerta- tai sarjalippu, jossa on käyntikertoja jäljellä. Kerta- ja sarjaliput vahvistavat korkeintaan niin monta ilmoittautumista, kuin niissä on käyntikertoja. Anytime-lippu vahvistaa rajattomasti ilmoittautumisia ja kausimaksu puolestaan vahvistaa vain kyseisen kausimaksutunnin.  Jos sinulla ei ole lippua valmiina tililläsi, vahvista ilmoittautuminen kolmen päivän sisällä ostamalla mikä tahansa viikkotuntien lippu verkkokaupasta tai tanssikoulun vastaanotosta. Ilmoittautumisen vahvistamiseen riittää kertalippu, ja suosittelemmekin kokeilemaan tuntia kertalipulla ennen pitempiaikaisen lipun ostamista, jos tunti ei ole sinulle entuudestaan tuttu. Vahvistamaton viikkotunti-ilmoittautuminen peruuntuu automaattisesti kolmen päivän jälkeen.

Ilmoittautuessasi varaat paikan tunnilta koko kaudeksi. Vahvistettu ilmoittautuminen pysyy voimassa koko kauden ajan, kunhan käyt tunnilla säännöllisesti ja ilmoitat satunnaisista poissaoloista kotisivuillamme asiakastilisi kautta. Halutessasi voit kuitenkin peruuttaa ilmoittautumisen missä vaiheessa kautta tahansa. Huomioithan kuitenkin, että emme hyvitä ostettuja lippuja ilman lääkärintodistusta. Uudelle kaudelle ilmoittaudutaan erikseen. Vain ilmoittautumalla etukäteen varmistat paikkasi tunnilta.

Voit aloittaa missä vaiheessa kautta tahansa, mutta näytösharjoitusten käynnistyttyä ei uusia sarjoja enää aloiteta mistä johtuen emme suosittele tanssiharrastuksen aloittamista niillä tunneilla, jotka ovat mukana oppilasnäytöksissä, kun kautta on jäljellä opettajasta ja tunnista riippuen 4–6 viikkoa. Poikkeuksen muodostavat balettitunnit, joilla emme suosittele aloittamista enää kauden puolivälin jälkeen. Tiedotamme oppilasnäytöksissä esiintyvistä ryhmistä marras- ja huhtikuussa kotisivuillamme ajankohtaista-palstalla. 

Jos tunti on täynnä, voit ilmoittautua jonoon. Jonossa oleville oppilaille lähetetään automaattinen sähköposti-ilmoitus, kun tunnilta vapautuu paikka. Vapautuneen paikan vastaanottaminen on vahvistettava kolmen päivän sisällä ostamalla mikä tahansa viikkotuntilippu. Täysille aikuisten tunneille voi tiedustella peruutuspaikkoja vastaanotosta ennen tunnin alkua.

Ostettuja lippuja ei hyvitetä ilman lääkärintodistusta. Tutustu lippujen tuote-ehtoihin hinnasto-sivulla, verkkokaupassa oston yhteydessä tai paperisesta aikataulusta ennen lippujen ostoa.

Poissaoloista ilmoittaminen

Ilmoita satunnaisista poissaoloista kirjautumalla asiakastilillesi ja valitsemalla ylävalikosta ”Poissaoloilmoitukset”. Valitse tunti ja päivä, jolloin olet poissa ja klikkaa ”ilmoita valitut poissaolot”. Poissaolon voi ilmoittaa myös tunnin jälkeen, kunhan sen tekee viimeistään sen vuorokauden aikana (ennen klo 24), jolloin on poissa.

Ilmoittautumisesi tunnille peruuntuu, jos olet poissa kaksi peräkkäistä kertaa tekemättä poissaoloilmoitusta ja sinulla ei ole kausimaksua. Jos tunnilla on tilaa, voit halutessasi ilmoittautua mukaan uudelleen. Jos tunnille on jonoa, luovutetaan vapautunut paikka automaattisesti jonossa ensimmäisenä olevalle oppilaalle.

Kausimaksun maksaneiden oppilaiden ei tarvitse ilmoittaa poissaoloista. Kausimaksun maksaneet oppilaat voivat korvata maksimissaan viisi poissaoloa toisella tanssitunnilla saman kauden aikana.

EspoonvastaanottoTunnille tuleminen

Saavuthan tanssikoululle hyvissä ajoin, noin 20 minuuttia ennen tanssituntisi alkua. Pääsääntöisesti tunnille voi mennä mukaan 10 minuuttia tunnin alkamisen jälkeen, mutta tästä on opettaja- ja tuntikohtaisia poikkeuksia.

Jokaisessa toimipisteessämme on vastaanotto, jossa ilmoittaudutaan läsnäolevaksi aina ennen tunnille menoa. Vastaanotosta voi myös ostaa tuntilippuja. Vastaanotto avataan puoli tuntia ennen illan ensimmäistä tuntia ja suljetaan viimeisen tunnin alettua. Tunti on oltava maksettuna ennen tunnille menoa. Suosittelemme kokeilemaan tuntia kertalipulla ennen pitemmän lipun ostoa.

Varusteet

Varustaudu tunnille normaalein sisäliikuntavaattein (esim. trikoohousut ja t-paita). Voit ottaa mukaasi mukaasi myös vesipullon. Jokaisessa toimipisteessämme on puku- ja suihkutilat, joten ota pyyhe mukaan. Ulkokengillä tanssiminen ei ole sallittua StepUp Schoolin saleissa. Ensimmäiselle tanssitunnillesi voit tulla paljain jaloin. Tunneilla tanssitaan lajista riippuen paljain jaloin (mm. show, lyrical jazz, nykytanssi), pehmeissä tossuissa tai tanssilenkkareissa (street, boys’ club). Balettitunneilla tanssitaan sukat jalassa (tankoharjoitukset) ja halutessasi voit hankkia keskilattiaharjoituksia varten pehmeät balettitossut (harjoitustossut), mutta ne eivät ole välttämättömät. Lisätietoja tunnille sopivasta varustuksesta voit kysellä tunnin opettajalta.

Huolehdithan tavaroistasi

StepUp School ei vastaa pukuhuoneisiin tai muihin tanssikoulun tiloihin jätetyistä tavaroista. Arvotavarat on syytä ottaa mukaan tunnille salin reunalle tai jättää lukollisiin lokeroihin. Jätä kenkäsi siististi sisäänkäynnin yhteydessä olevaan kenkähyllyyn. Voit myös pakata kenkäsi laukkuun, vastaanotosta voit pyytää muovipussin tätä varten. Löytötavaroita voit tiedustella toimistosta tai vastaanotosta.