Ilmoittautuminen vastaanotossa ja vastaanottoautomaatti

Saavuthan tanssikoululle hyvissä ajoin. Jokaisessa toimipisteessämme on vastaanotto, jossa ilmoittaudutaan läsnä olevaksi aina ennen tunnille menoa. Vastaanotosta voi myös ostaa tuntilippuja. Mikäli olet tulossa tunneille ensimmäistä kertaa, rekisteröidythän oppilaaksi etukäteen. Lue lisää ilmoittautumisohjeesta.

Varaathan aikaa myös vastaanotossa asiointiin. Jos haluat ostaa lippuja vastaanotosta, tule paikalle noin 20 minuuttia ennen tuntisi alkua. Mikäli sinulla on oikean hintainen lippu valmiina, riittää, että tulet paikalle noin 10-15 minuuttia ennen tuntisi alkua. Tulethan ajoissa! Pääsääntöisesti tunnille pääsee mukaan enintään 10 minuuttia tunnin alkamisen jälkeen.

Vastaanotto avataan puoli tuntia ennen illan ensimmäistä avointa viikkotuntia ja suljetaan viimeisen avoimen viikkotunnin alettua. Tunti on oltava maksettuna ennen tunnille menoa. Suosittelemme kokeilemaan tuntia kertalipulla ennen pitemmän lipun ostoa.

Vastaanottoautomaatin käyttäminen

Mikäli käyt tunnilla kausimaksulla, koulutusohjelmamaksulla tai Anytime-lipulla, voit ilmoittautua läsnä olevaksi Helsingin ja Espoon toimipisteissä vastaanoton sijasta myös vastaanottoautomaatilla. Huomioithan, että silloin sinulla on oltava ennakkoilmoittautuminen tunnille. Vastaanottoautomaatilla et voi ostaa lippuja etkä tehdä poissaoloilmoituksia. Vastaanottoautomaattia ei voi käyttää kertalipuilla tai sarjalipuilla. Vastaanottoautomaatti toimii asiakaskortilla, jonka saat ensimmäisellä käyntikerrallasi vastaanotosta.

Näin käytät vastaanottoautomaattia:

  1. Lue kortti (jos tulet tunneillemme ensimmäistä kertaa, saat kortin vastaanotosta).
  2. Valitse listalta tunti/tunnit jolle/joille olet tänään menossa.
  3. Vahvista valintasi
  4. Kirjaudu ulos

Ongelmatilanteissa ota yhteys vastaanottoon.