Jemina Sillanpää & Tapio Viitasaari: Laulava näyttelijä vol 2 16.–17.11.

Jemina Sillanpään Laulava näyttelijä -kurssilla tutkitaan vapautunutta äänenkäyttöä ja lauluilmaisua erilaisten näyttelijäntyön harjoitteiden kautta. Harjoitteiden avulla on mahdollisuus kehittää myös vuorovaikutus- sekä esiintymistaitoja. Kurssilla tehdään lisäksi soolo- ja pienryhmätehtäviä, jotka räätälöidään kurssilaisten mukaan. Tämän ansiosta kurssille voidaan ottaa sekä aloittelijoita että kokeneempiakin esiintyjiä/ laulajia/näyttelijöitä.

Kyseessä on viimeinen syksyn 2019 aikana järjestettävistä, yli 25-vuotiaille suunnatuista Musiikkiteatterin intensiivikursseista.  Kurssille osallistuakseen ei ole tarvinnut käydä syyskuussa Sinikka Sokan Laulava näyttelijä -kurssilla. Kurssit toimivat itsenäisinä kokonaisuuksina.

Kurssi on tarkoitettu kaikille musiikkiteatterista, näyttelemisestä ja laulamisesta kiinnostuneille. Kurssilla tutkitaan kokonaisvaltaista ilmaisua ja työskennellään sekä improvisoiden että valmiin materiaalin (dialogi sekä laulu) kanssa. Tunneilla liikutaan paljon, joten on hyvä pukeutua vaatteisiin, joissa on helppo ja mukava liikkua. Kurssiin sisältyy pieni ennakkotehtävä. Kurssin opettajina toimivat näyttelijä, muusikko, teatteriohjaaja ja opettaja Jemina Sillanpää sekä muusikko ja opettaja Tapio Viitasaari.

 

Jemina Sillanpää & Tapio Viitasaari: Laulava näyttelijä 25+ la 16.11. klo 15.00–18.00 & su 17.11. klo 10.00–16.30

Kurssilla on opetusta yhteensä 9 tuntia, sunnuntaina pidämme 30 min lounastauon.

Kurssi ei valitettavasti toteudu.

Kurssin hinta: 175 €

Kurssipaikka: StepUp School Espoo

Tutustu kurssimaksujen tuote-ehtoihin ››

Tiiviskurssien ilmoittautumisohje ››