Joulun 2020 oppilasnäytökset toteutetaan virtuaalisesti – kuvaukset siirtyvät

Pääkaupunkiseudun koronakoordinaatioryhmän perjantaina 27.11. antamien uusien rajoitustoimien vuoksi tanssikoulu on suljettu 30.11. alkaen. Tämän vuoksi myös oppilasnäytöskuvaukset siirtyvät myöhemmin ilmoitettavaan ajankohtaan. Kuvauksia ei ole myöskään 28.-29.11.

Koronatilanteen vuoksi normaaleja oppilasnäytöksiä ei ole vielä mahdollista järjestää turvallisesti joulukuussa. Alle 16-vuotiaiden ryhmät ja koulutusohjelmaryhmät valmistavat kuitenkin normaaliin tapaan esitykset kauden loppupuolella tanssitunneillaan.

Esitykset kuvataan tanssikoululla kauden viimeisten viikkojen aikana alla olevan aikataulun mukaan:

Kuvauspaivajako – Syksy 2020

Koostamme jokaisesta esityksestä kyseisen ryhmän oppilaille ja huoltajille virtuaalisen joulutervehdyksen, joka löytyy salasanan takaa StepUp Onlinesta. Videot julkaistaan porrastetusti 7. – 22.12. välisenä aikana. Videot ovat näkyvissä loppiaiseen, 6.1.2021 saakka.

Kun video on julkaistu, lähetämme ryhmän oppilaille ja heidän huoltajilleen sähköpostitse salasanan, jolla he pääsevät katsomaan videon. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi ovat ajan tasalla järjestelmässämme.

StepUp Onlineen tarvitset erillisen tunnuksen. StepUpin normaalit tunnukset eivät toimi StepUp Onlinessa, joka on täysin erillinen järjestelmänsä. Jos et ole käyttänyt aiemmin StepUp Onlinea, luo itsellesi uudet tunnukset StepUp Onlineen täältä. Samalla voit tutustua StepUp Onlinen kattavaan tuntivalikoimaan. Joukossa on sekä ilmaisia että maksullisia tanssi- ja kehonhuoltotunteja lapsille, nuorille ja aikuisille.

Esitysten harjoittelu ja esiintymisvaatteet

Videoitavia esityksiä harjoitellaan tanssituntien aikana, mistä johtuen esiintyvien ryhmien syyskauden viimeisten viikkojen tanssitunnit poikkeavat normaaleista tanssitunneista. Opettaja tiedottaa ryhmäkohtaisesti, missä vaatteissa ryhmä esiintyy. Julkaisemme opettajien tiedotteet tällä sivulla niiden valmistuttua.

Opettajien tiedotteita ››