Joulun 2023 oppilasnäytökset Pasilan Urheiluhallilla 16.–17.12.

Christmas show 2023 information in english ››

StepUp Schoolin joulun 2023 oppilasnäytökset ovat 16.-17.12. Pasilan Urheiluhallilla (Radiokatu 22). Oppilasnäytöksissä esiintyvät lähes kaikki alle 16-vuotiaiden ryhmät, SkidiSKO, Street- ja Showtanssin koulutusohjelmat, Trainees-ryhmät sekä Skene Musiikkiteatterikoulu. Lisäksi nähdään tanssikisoissa menestyneitä esityksiä. Ryhmien jako näytöksiin löytyy alla olevista linkeistä. Pääsääntöisesti yksi ryhmä esiintyy vain yhdessä näytöksessä.

Ryhmajako Joulu 2023, Sörnäinen ja Matinkylä

Ryhmajako Joulu 2023 Tapanila

Näytösajat:

Näytöksiä on kolme päivässä, lauantaina 16.12. ja sunnuntaina 17.12. klo 10.30, 14.30 ja 18.30

Aamu- ja iltapäivänäytökset kestävät arviolta noin 1–1,5 tuntia. Iltanäytökset kestävät arviolta noin 1,5 – 2 tuntia. Näytöksissä ei ole väliaikaa.  Yleisö pääsee saliin pääsylipulla jo kenraaliharjoitusten aikana, joten suosittelemme saapumista paikalle hyvissä ajoin viime hetken ruuhkan välttämiseksi. Toivomme yleisön kannustavan ja katsovan koko näytöksen, mutta tarvittaessa yleisö pääsee kulkemaan sisään ja ulos salista aploditaukojen ja spiikkien aikana pitämällä lipun mukanaan. Esitysten aikana seisominen ja salissa liikkuminen on kielletty.

Käsiohjelmat julkaistaan tällä sivulla viimeistään oppilasnäytösviikolla. Käsiohjelmia ei ole jaossa Pasilan Urheiluhallilla, mutta ne ovat esillä Urheiluhallin seinillä ja julkaisemme ne tällä sivulla niiden valmistuttua. Voit halutessasi tulostaa käsiohjelmat kotona mukaasi tai esim. valokuvata käsiohjelman Urheiluhallin seinältä kännykkäkameralla tai katsoa käsiohjelmia kännykällä netin kautta.

Kasiohjelma la 10.30 naytos

Kasiohjelma la 14.30 naytos

Kasiohjelma la 18.30 naytos

Kasiohjelma su 10.30 naytos

Kasiohjelma su 14.30 naytos

Kasiohjelma su 18.30 naytos

StepUp Schoolin turvallisemman tilan periaatteet ovat voimassa myös oppilasnäytöksissä, kuitenkin niin, että näytösten kuvaaminen ja kuvamateriaalin julkaiseminen on sallittua. Näytökset voidaan kuvata ja videoida tanssikoulun omaa käyttöä varten. Taltioitua materiaalia käytetään tanssikoulun mainonnassa mm. nettisivuilla.

ESIINTYMISVAATTEET, YLIMÄÄRÄISET HARJOITUKSET JA KENRAALIHARJOITUKSET

Esityksiä harjoitellaan tanssituntien aikana, mistä johtuen esiintyvien ryhmien syyskauden viimeisten viikkojen tanssitunnit poikkeavat normaaleista tanssitunneista. Opettaja tiedottaa ryhmäkohtaisesti, missä vaatteissa ryhmä esiintyy ja mikä on ryhmän kenraaliharjoitusaika. Kaikilla ryhmillä ei ole kenraaliharjoituksia. Kenraaliharjoitukset sekä mahdolliset ylimääräiset harjoitukset ovat maksuttomia. Mikäli ylimääräisiä harjoituksia järjestetään, tiedottaa opettaja niistä oppilaita tuntien aikana/kirjallisessa tiedotteessa. Kenraaleja pääsevät katsomaan vain esiintyjät, kyseiseen näytökseen lipun lunastaneet katsojat ja huoltajalippulaiset. Linkki opettajien tiedotteisiin löytyy alta (lista päivittyy). Julkaisemme kenraaliharjoitusaikataulut ja opettajien tiedotteet tällä sivulla niiden valmistuttua.

Opettajien tiedotteita ››

Kenraali la 10.30 naytos

Kenraali la 14.30 naytos

Kenraali la 18.30 naytos

Kenraali su 10.30 naytos

Kenraali su 14.30 naytos

Kenraali su 18.30 naytos

LIPUNMYYNTI – OSTA LIPPUSI ENNAKKOON EDULLISEMMIN!

Lipunmyynti esityksiin alkaa maanantaina 20.11. klo 10.00. Lippuja voi ostaa Lippuagentin verkkokaupasta. Verkkokaupasta ostetut liput voi tulostaa kotona tai tilata sähköpostiin. Lippuja ei ole myynnissä tanssikoululla.

Liput ovat numeroituja paikkalippuja ja ne ovat näytöskohtaisia. Kaikki B-katsomot ovat alakatsomoita ja A-katsomot yläkatsomoita. Lava sijaitsee B2-katsomon edessä. Kaikista katsomoista näkee hyvin lavalle. Huomioitahan kuitenkin, että A1, A2 ja A3 -katsomoiden kahdella ensimmäisellä rivillä aiheutuu pieni näköhaitta lasikaiteesta.

katsomokartta

Esiintyjät eivät tarvitse pääsylippua sen päivän näytöksiin, jossa itse esiintyvät, mutta heille ei myöskään ole etukäteen varattuja istumapaikkoja katsomosta. Esiintyjille on varattu pieni alue lattiatasosta lavan vierestä. Alle 3-vuotiaat eivät tarvitse omaa lippua jos he istuvat vanhemman sylissä. Koska saliin on vain yksi katsojasisäänkäynti, voi sisäänpääsyyn mennä jonkin verran aikaa. Pyydämmekin rauhallisuutta, kaikki lipun lunastaneet mahtuvat kyllä omille paikoilleen. Yleisö pääse saliin pääsylipulla jo kenraaliharjoitusten aikana, joten suosittelemme saapumista paikalle hyvissä ajoin viime hetken ruuhkan välttämiseksi.Toivomme yleisön kannustavan ja katsovan koko näytöksen, mutta tarvittaessa yleisö pääsee kulkemaan sisään ja ulos salista aploditaukojen ja spiikkien aikana pitämällä lipun mukanaan. Esitysten aikana seisominen ja salissa liikkuminen on kielletty.

Pasilan Urheiluhallilla ei katsomossa ole varsinaisia invapaikkoja. Voit ostaa paikan mihin tahansa katsomoon. Henkilökuntamme ohjaa sinut pyörätuoleille varattuun katsomon osaan. Pyörätuolia käyttävän avustaja ei tarvitse omaa pääsylippua.

Lippujen hinnat ennakkomyynnissä Lippuagentissa 

aikuiset 20,50 euroa (sis. käsittelymaksun 2,50 €)
lapset (3-14 v.) 15,50 euroa (sis. käsittelymaksun 2,50 €)

Myynti Lippuagentissa päättyy 1,5 tuntia ennen kunkin näytöksen alkua.

Lippujen hinnat ovella (jos lippuja jäljellä)

aikuiset 23 euroa
lapset (3-14 v.) 18 euroa

Suosittelemme lippujen hankkimista etukäteen, jolloin ne ovat halvempia. Ovimyynti Pasilan Urheiluhallilla alkaa tuntia ennen kunkin näytöksen alkua ja lippuja myydään vain silloin alkamassa olevaan näytökseen.

Lippupaketit

Mikäli haluat tulla seuraamaan kolmea tai useampaa näytöstä on sinun mahdollista hankkia useamman näytöksen lippupaketti. Kun olet valinnut haluamasi lippupaketin/-paketit, siirry ostoskoriin antamaan yhteystietosi ja valitsemaan haluamasi näytökset ja katsomotoiveesi*. Näiden tietojen jälkeen tuotteet maksetaan normaalisti palvelussa. Kun maksutapahtuma on hyväksytty, saat siitä maksuvahvistuksen ilmoittamaasi sähköpostiin. Varsinaiset lippupakettiin sisältyvät liput toimitetaan sinulle erikseen neljän (4) arkipäivän kuluessa ilmoittamaasi sähköpostiin. Lippupakettien myynti päättyy ke 13.12.2023 klo 23.00. HUOM! Mikäli ostit myös yksittäisiä lippuja, muista tulostaa ne tai lähettää e-liput sähköpostiisi maksun jälkeen palvelussa!

*Lippupakettitilaukset käsitellään manuaalisesti saapumisjärjestyksessä samanaikaisesti nettilipunmyynnin kanssa. Emme takaa, että saat liput toivomastasi katsomosta, jos katsomo myydään loppuun netin kautta. Kaikista katsomoista näkee lavalle hyvin, ainoastaan katsomoiden A1, A2 ja A3 kahdella ensimmäisellä rivillä on pieni näköhaitta lasikaiteesta.

Lippupakettien hinnat ovat:

Lippupaketti 3 eri näytöstä yht. 43 € (sis. käsittelymaksun 2,50 €) + mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut
Lippupaketti 4 eri näytöstä yht. 53,40 € (sis. käsittelymaksun 3 €) + mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut
Lippupaketti 5 eri näytöstä yht. 61,50 € (sis. käsittelymaksun 3 €) + mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut
Lippupaketti 6 eri näytöstä yht. 67,80 € (sis. käsittelymaksun 3 €) + mahdolliset toimitus- ja maksutapamaksut

Lippupaketit on tarkoitettu henkilöille jotka haluavat tulla katsomaan vähintään kolmea eri näytöstä. Ne eivät siis ole ryhmälippuja. Yksi henkilö voi kuitenkin ostaa useamman lippupaketin kerrallaan. Lippupaketteja ei ole erikseen lapsille ja aikuisille, vaan ne ovat yhden hintaiset kaikille.

Huoltajaliput

3–4 ja 5–6 -vuotiaiden ryhmissä esiintyvän lapsen huoltaja saa Pasilan Urheiluhallilla ilmoittautumisen yhteydessä yhden ilmaisen huoltajalipun/esiintyvä lapsi siihen näytökseen, jossa hänen lapsensa esiintyy. Huoltajalippu velvoittaa huoltajan huolehtimaan lapsestaan pukuhuoneessa ja muualla Pasilan Urheilutalolla näytöspäivän ajan. Kyseessä ei siis ole varsinainen vapaalippu. Jos oppilas on 6-vuotias, mutta käy 7–9 -vuotiaiden tunneilla, pyydämme huoltajaa olemaan yhteydessä toimistoon (school@stepup.fi tai puh 09 77461730) huoltajalipusta sopimiseksi 7.12. mennessä!

ESIINTYJIEN ILMOITTAUTUMINEN

Esiintyjien ilmoittautuminen ja pukuhuoneet ovat Urheiluhallin pohjakerroksessa. Ilmoittautumisen jälkeen esiintyjät ja alle 6-vuotiaiden huoltajat, joilla on huoltajalippu, pääsevät kulkemaan pukuhuoneeseen. Esiintyjien on tultava hyvissä ajoin paikalle ja varattava aikaa myös ilmoittautumiseen. Pyydämme kaikkia esiintymään tulevia oppilaita esittämään ilmoittautumispisteessä nimellä varustetun asiakaskorttinsa ilmoittautumisen nopeuttamiseksi. Pukuhuoneeseen pääsevät vain esiintymään tulevat läsnä oleviksi ilmoittautuneet oppilaat ja alle 6-vuotiaiden huoltajat, joilla on huoltajalippu. Siksi pyydämme vanhempia laittamaan lapsille esiintymisvaatteet, kampaukset ja meikkaukset valmiiksi jo kotona. Sovithan tapaamiset salin ulkopuolelle. Esiintyjien ulkovaatteet ja ulkokengät voi jättää pukuhuoneisiin.

Kaikilla niillä oppilailla, joilla on pitkä päivä, on hyvä olla eväät mukana. Urheiluhallin kahviosta voi myös ostaa syötävää.

OHJEITA PAIKAN PÄÄLLE

Kaikki katsojat kulkevat sisään Pasilan Urheiluhallin pääovesta, rakennuksen ylimmästä kerroksesta, johon on kulku suoraan parkkipaikalta (oheisen kuvan vihreä nuoli).

Esiintyjät sekä heidän huoltajansa kulkevat sisään Pasilan Urheiluhallin alimmasta kerroksesta, kävelytien viereltä, jonne laskeutuu parkkipaikalta portaat (oheisen kuvan siniset nuolet). Esiintyjien ilmoittautuminen ja huoltajalippujen jako tapahtuu pohjakerroksessa. Pohjakerrokseen voivat jäädä vain esiintyjät ja huoltajalipun haltijat.

Näytösten jälkeen talosta poistutaan ensisijaisesti salista suoraan ulkotiloihin, katsomosta katsoen vasemmalla olevien uloskäyntien kautta (oheisen kuvan oranssi pallo ja nuolet).

Muistathan pitää kulkuväylät vapaana!

Pääsyliput tarkistetaan salin ovella. Koska saliin on vain yksi katsojasisäänkäynti, voi sisäänpääsyyn mennä jonkin verran aikaa. Pyydämmekin rauhallisuutta, kaikki lipun lunastaneet mahtuvat kyllä omille paikoilleen.

Toivomme yleisön kannustavan ja katsovan koko näytöksen, mutta tarvittaessa yleisö pääsee kulkemaan sisään ja ulos salista aploditaukojen ja spiikkien aikana pitämällä lipun mukanaan. Salin ovi on kiinni esitysten ollessa käynnissä ja avataan vain aploditaukojen ja spiikkien aikana. Esitysten aikana seisominen ja salissa liikkuminen on kielletty.

STEPUP-VAATTEIDEN MYYNTI

Oppilasnäytöksissä on myynnissä StepUp-vaatteita, myös täysin uusia tuotteita. Kokoja ja tuotteita on rajallisesti.

RAJOITETUSTI PARKKITILAA

Pyydämme huomioimaan, että Pasilan Urheiluhallin läheisyydessä on vain rajoitetusti pysäköintitilaa. Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja: www.reittiopas.fi.

LÖYTÖTAVARAT

Pasilan Urheiluhallille jääneet löytötavarat siirretään Helsingin toimipisteeseen näytösten jälkeen ja niitä voi tiedustella toimistolta kirjallisesti näytösten jälkeisellä viikolla osoitteesta school@stepup.fi. Liitäthän mukaan tarkat tuntomerkit sekä omat yhteystietosi. Löytötavaroita säilytetään kaksi kuukautta, jonka jälkeen noutamattomat löytötavarat lahjoitetaan eteenpäin hyväntekeväisyyteen.