Joulun ihanimmat lahjat StepUp Schoolista!

Onko joululahjat vielä hakusessa? Lahjahuolesi kaikki heitä, joululahjasi hanki meiltä!

Joululahjaksi liikunnan riemua – StepUp Schoolin lahjakortti

Anna joululahjaksi liikunnan riemua. StepUp Schoolin lahjakortti on mainio lahjaidea! Voit valita lahjakortin 5 tai 10 kerran sarjalipulle. Euromääräisiä lahjakortteja ei ole myynnissä.

Kevat 2021 – sarjalippujen hinnat

Lahjakortin voi tilata sähköpostitse toimistoltamme. Ohjeet tilauksen tekemiseksi sähköpostitse:

  • kerro, minkä tuotteen lahjakortin haluat (esim 10 x sarjalippu) ja minkä pituiselle tunnille tuotteen haluat (45 min, 60 min, 75 min, 90 min tai arkiaamu)
  • Tilaukset ehtivät jouluksi, kun ne tehdään ja maksetaan 16.12. mennessä osoitteeseen school@stepup.fi. Maksuohjeen saat sähköpostitse vastausviestissä. Sarjalippu toimitetaan lahjakortin muodossa sähköpostitse.

Vaikka tanssikoulu on suljettu, voit ostaa lahjakortit myös Helsingin tai Espoon toimipisteeltä varaamalla yksityisen ja turvallisen käyntiajan etukäteen sähköpostitse osoitteesta school@stepup.fi. Toimistohenkilökuntamme on osalomautettuna ja osin etätöissä, joten vain varaamalla ajan etukäteen voit varmistua siitä, että paikan päällä on henkilökuntaa.

Joululahjaksi StepUp-tuotteita

Myymme StepUp Schoolissa myös liikuntavaatteita ja muita varusteita. Myynnissä on StepUpin oma treenivaatemallisto StepUp Apparel, jonka valikoimiin kuuluu mm. t-paitoja, college-paitoja ja huppareita sekä StepUp Classics -mallisto college-paitoja ja -housuja, t-paitoja, huppareita, lippiksiä, bomber-takki sekä reppu, kassi ja juomapullo.

Tutustu tuotteisiin täällä

Vaikka tanssikoulu on suljettu, voit varata yksityisen ja turvallisen käyntiajan Helsingin tai Espoon toimipisteelle sähköpostitse school@stepup.fi. Toimistohenkilökuntamme on osalomautettuna ja osin etätöissä, joten vain varaamalla ajan etukäteen voit varmistua siitä, että paikan päällä on henkilökuntaa. Lähetä myös tuotetilauksesi etukäteen sähköpostitse osoitteeseen school@stepup.fi. Voit tutustua tuotteeseen paikan päällä ennen lopullista ostopäätöstä.

Osa tuotteista on tarjouksessa 21.12. saakka tai niin kauan, kuin tuotteita/kokoja riittää! Katso tarjoukset täältä ››

Joululahjaksi musikaalielämys – A Chorus Line -musikaalin liput ovat nyt tulleet myyntiin!

Perinteisesti joulukalenterin luukkujen avautuessa avautuu myös Skenen ensi kevään produktion, legendaarisen ”A Chorus Line” -musikaalin, lipunmyynti. Skene -musiikkiteatterikoulun 15. juhlavuoden kunniaksi esitämme yhden kaikkien aikojen suurimmista Broadway menestysteoksista, joka nosti ensimmäistä kertaa tanssijat pääosaan – nyt ensimmäistä kertaa suomeksi!

Lipunmyynti on juuri alkanut, joten parhaat paikat myydään nyt!

Musikaalin tähtinä loistavat Skene -musiikkiteatterikoulun lahjakkaat opiskelijat. Ohjauksesta vastaa Marco Bjurström, kapellimestarina toimii Tuomas ”Tumppu” Kesälä, koreografia on Mindy Lindblomin sekä Marco Bjurströmin, lauluvalmennus on Pauliina Kiurun ja suomennos Sami Parkkisen. Musikaalin tuotannosta vastaa StepUp Oy.

Esitykset 19.-29.5.2021

Liput 38 euroa (sis. toimituskulut 3 €) Ticketmasterista.