Kausimaksu myynnissä 10.2. saakka

Kausimaksu on myynnissä kauden viisi ensimmäistä viikkoa. Kevätkaudella 2019 kausimaksun viimeinen myyntipäivä on 10.2. Tämän jälkeen myynnissä on edelleen sarjalippuja, kertalippuja ja Anytime-kortteja.

Kausimaksu on edullinen ja vaivattomin vaihtoehto, kun käy tietyllä viikoittaisella tunnilla koko kauden ajan. Kausimaksu on tuntikohtainen ja sen voi ostaa vasta ilmoittautumisen jälkeen. Kausimaksua ei voi siirtää tunnilta toiselle, joten hankithan kausimaksun vasta sen jälkeen kun olet käynyt kokeilemassa tuntia (esim. kertalipulla) ja tiedät pystyväsi sitoutumaan tuntiin loppukauden ajaksi. Ilmoittautumisen vahvistamiseen riittää esim. kertalippu. Kausimaksun lunastaneen oppilaan ei tarvitse ilmoittaa poissaoloista kausimaksutunniltaan, vaan paikka pysyy varattuna poissaoloista huolimatta.

Kausimaksun hinta alenee viikoittain puolikkaan kertalipun verran. Kauden alkamisen jälkeen verkkokaupassa ja vastaanotossa on myynnissä kuluvan viikon kausimaksu, joten ostathan kausimaksun käyttöönottoviikolla. Myönnämme 10 prosentin henkilökohtaisen alennuksen useamman kausimaksun samanaikaisesti ostavalle oppilaalle.

Mikäli kausimaksu ei ole sinulle sopiva lippu, voit aivan yhtä hyvin käydä tunneilla myös sarjalipuilla, kertalipuilla tai Anytime-kortilla. Tutustu eri lippuvaihtoehtoihin täällä ››