Kausimaksu myynnissä 18.9. saakka

Kausimaksu on myynnissä kauden viisi ensimmäistä viikkoa. Syyskaudella 2016 kausimaksun viimeinen myyntipäivä on 18.9. Tämän jälkeen myynnissä on edelleen kertalippuja, sarjalippuja ja Anytime-kortteja.

Kausimaksu on edullinen ja vaivattomin vaihtoehto, kun käy tietyllä viikoittaisella tunnilla koko kauden ajan. Kausimaksu on tuntikohtainen ja sen voi ostaa vasta ilmoittautumisen jälkeen. Kausimaksua ei voi siirtää tunnilta toiselle, joten hankithan kausimaksun vasta sen jälkeen kun olet käynyt kokeilemassa tuntia (esim. kertalipulla) ja tiedät pystyväsi sitoutumaan tuntiin loppukauden ajaksi. Kausimaksun lunastaneen oppilaan ei tarvitse ilmoittaa poissaoloista kausimaksutunniltaan, vaan paikka pysyy varattuna poissaoloista huolimatta.

Kausimaksun hinta alenee viikoittain puolikkaan kertalipun verran. Kauden alkamisen jälkeen verkkokaupassa ja vastaanotossa on myynnissä kuluvan viikon kausimaksu, joten ostathan kausimaksun käyttöönottoviikolla. Myönnämme 10 prosentin henkilökohtaisen alennuksen useamman kausimaksun samanaikaisesti ostavalle oppilaalle.