Kesäkauden 2021 aikataulu on ilmestynyt!

Kesäkauden aikataulu on ilmestynyt ja löytyy alla olevasta linkistä! Ilmoittautuminen kesätunneille alkaa keskiviikkona 19.5. Ilmoittautumisia ei siirretä kevätkaudelta kesäkaudelle. Valitse siis aikataulusta ne tunnit, joille haluat ja ilmoittaudu niille erikseen.

Ilmoittaudu mukaan tästä ›› (ilmoittautuaksesi kesätunneille muista valita kaudeksi Kesä 2021). Tarkista tuntien opettajavaihdokset ja muut poikkeukset aikataulusivun lisäinfosta.

Kesäkausi alkaa maanantaina 31.5. ja päättyy sunnuntaina 15.8. Kesätauolla 25.6.–25.7. tanssikoulu on suljettu.

Alkukesän aikataulu on poikkeuksellisen runsas. Tunteja on tarjolla Helsingin ja Espoon toimipisteissä useana päivänä viikossa ja Vantaalla maanantaisin. Hyödynnä runsas tuntitarjonta ja käytä koronasulun vuoksi käyttämättä jääneet lippusi alkukesän aikana! Lue lisää hyvityksistä ››

Loppukesällä tunteja on tarjolla hieman vähemmän, mutta silti selvästi enemmän kuin normaalisti kesäisin. Vantaan toimipisteessä ei ole tunteja loppukesällä.

Aikataulu 31.5. – 24.6.2021 (Alkukesa)

Aikataulu 26.7. – 15.8.2021 (Loppukesa)

Jotta turvavälien pitäminen helpottuisi, lopetetaan jokaisen tunnin opetus 5 minuuttia ennen tunnin varsinaista päättymisaikaa, jotta edellinen ryhmä ehtii tunnilta rauhassa ulos ennen seuraavan ryhmän sisään siirtymistä.

Liput ja hinnat

Kesäkauden tunneille käyvät voimassaoloaikojen puitteissa samat kertaliput, sarjaliput sekä viikon ja kuukauden Anytime-liput kuin kevät- ja syyskausien tunneille. Lisäksi kesäkaudelle tulee myyntiin seuraavat kesän Anytime-liput:

Alkukesän Anytime (voimassa 31.5.–24.6.)  200 €

Loppukesän Anytime (voimassa 26.7–15.8.) 150 €*

Koko kesän Anytime (voimassa 31.5.–15.8.) 330 €

*Loppukesän Anytime tulee myyntiin 25.6.

Tanssituntien lippujen hinnat nousevat jonkin verran kesäkauden alkaessa 31.5, joten nyt kannattaakin suunnata lippuostoksille vaikka saman tien!