Koronatauon vuoksi pois jääneiden tuntien korvaaminen

2.5. saakka yli 13-vuotiaat ja aikuiset voivat korvata pois jääneitä tuntejaan osallistumalla Zoom-etätunneille tai treenata StepUp Onlinen tanssinopetusvideoiden johdolla. Lisäksi lähes kaikki junioreiden (10-15 v.) tunnit toteutetaan hybridi-tunteina, joten ne oppilaat, jotka eivät voi osallistua lähiopetukseen, voivat osallistua tunnille etäyhteyden kautta.

3.5. alkaen yli 13-vuotiaat ja aikuiset voivat korvata pois jääneitä tuntejaan muilla lähiopetustunneilla, aikuisten hybridi -tunneilla tai StepUp Online -tunneilla. Kevään 2021 kausimaksujen hyvitysoikeus päättyy 24.6.2021.

Jos haluat osallistua hybridi-tunnille etänä tai käyttää olemassa olevia lippujasi StepUp Onlinen maksullisilla tunneilla, olethan yhteydessä toimistoomme, StepUp Online -tunneista osoitteeseen school@stepup.fi ja etätunneista osoitteeseen zoom@stepup.fi.

Sarjalippujen voimassaoloajat ovat jo valmiiksi viime keväistä selvästi pidempiä, ne ovat voimassa kuusi kuukautta ensimmäisestä käyttöpäivästä. Mikäli tästä huolimatta tarvitset pidennystä sarjalipun voimassaoloaikaan, olethan yhteydessä toimistoomme (school@stepup.fi tai puh 09 7746 1730) ennen lipun voimassaoloajan umpeutumista tai viimeistään kuukausi sen jälkeen. Lippuja pidennetään maksimissaan viranomaisten määräämän sulun pituutta vastaavaksi ajaksi. Kevään 2021 koronatauon aiheuamia sarjalippujen voimassaoloaikojen pidennyspyyntöjä ei käsitellä enää 17.12.2021 jälkeen.

Lue lisää kevään 2021 koronatauon lippuhyvityksistä ››