Kesän intensiivi-workshopit junioreille

Järjestämme kesällä intensiivi-workshopeja junioreille (11–15 v). Workshopit sopivat keskitason/edistyneen tason oppilaille ja esim. koulutusohjelmien oppilaille. Workshopeilla opettavat tutut StepUp Schoolin huippuopettajat.

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu kesän intensiivi-workshopeille tämän linkin kautta viimeistään kuukautta ennen kurssin alkua ››. Ilmoittautuminen edellyttää osallistujan rekisteröimistä StepUp Schoolin oppilaaksi. Jos oppilas ei ole aiemmin rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä ››

Ilmoittautumisohje kesän intensiivi-workshopeille ››

Kesän intensiivi-workshopit 11–15 -vuotialle:

ma 10.6.–to 13.6.2019 Kesän intensiivi-workshop: Showtanssi 11–15 v keskitaso/edistyneet, StepUp School Helsinki, hinta 190 € ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!

Showtanssin intensiivi-workshop tarjoaa tehokkan tanssitreenin keskitason ja koulutusohjelmien oppilalle. Showtanssin lisäksi workshopin lajeja ovat mm. lattiatekniikka ja improvisaatio. Tule mukaan hiomaan taitojasi huippuopettajien johdolla! Workshop alkaa joka päivä klo 10.00 ja päättyy klo 15.00. Hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan ja tapaturmavakuutuksen. Workshopin opettajina toimivat Mindy LindblomSanna Siirilä-MäkeläMinna Karttunen ja Jessica Piasecki.

ma 5.8.–to 8.8.2019 Kesän intensiivi-workshop: Show/Commercial 11–15 v keskitaso/edistyneet, StepUp School Espoo, hinta 190 € 

Show/Commercial intensiivi-workshop tarjoaa tehokkan tanssitreenin keskitason ja koulutusohjelmien oppilalle. Tule mukaan hiomaan taitojasi huippuopettajien johdolla! Workshop pidetään maanantaista keskiviikkoon klo 10.00–15.00 ja torstaina klo 16.00–20.30. Hinta sisältää opetuksen lisäksi tapaturmavakuutuksen sekä lounaan kolmena päivänä (ma-ke) ja torstaina välipalan. Workshopin opettajina toimivat Rosa HerpiöNoora Pohjanen ja Nora Mahmoud.

ma 5.8.–ke 7.8.2019 Kesän intensiivi-workshop: Musiikkiteatteri 11–15 v keskitaso/edistyneet, StepUp School Helsinki, hinta 165 € 

Musiikkiteatterin intensiivi-workshop on suunnattu musiikkiteatteria aikaisemmin harrastaneille. Workshopissa treenataan niin tanssia, laulua kuin näyttelijäntyötä osin erikseen ja osin samanaikaisesti. Workshopin opettajina toimivat Skene musiikkiteatterikoulun mahtavat opettajat Jyri NumminenPauliina Kiuru ja Jermo Grundström. Opetus tapahtuu osin englanninkielisenä. Workshop alkaa joka päivä klo 10.00 ja päättyy klo 15.00. Hinta sisältää opetuksen lisäksi päivittäisen lounaan ja tapaturmavakuutuksen. Tule mukaan hiomaan taitojasi huippuopettajien johdolla!

HUOM! Workshopeille ei voi osallistua ilman vahvistettua ennakkoilmoittautumista!

Ilmoittautumisohje kesän intensiivi-workshopeille ››

Kesän intensiivi-workshop -maksujen tuote- ja peruutusehdot ››

Ilmoittaudu kesän intensiivi-workshopeille tämän linkin kautta ››

Järjestämme kesällä myös leirejä 7-12 -vuotiaille oppilaille. Lue lisää ››