Kevätkauden aikataulu on ilmestynyt!

StepUp Schoolin kevään 2021 aikataulu on ilmestynyt ja voit tutustua siihen tästä: Aikataulu – Kevat 2021
Tapanilan pop-up-toimipisteen tuntien aikataulun löydät puolestaan täältä: Aikataulu – Kevat 2021, Tapanila

Kevätkauden päivämäärät ››

Aikataulussa mustalla värillä olevat tunnit ovat avoimet kaikille ikäryhmän ja tason mukaisesti. Aikatauluun vihreällä värillä merkityt tunnit ovat joko erikseen pääsykokeiden kautta valittavien ryhmien tunteja tai erikoistunteja, joille voi osallistua vain kausimaksulla. Pääsykokeiden kautta valittavia ryhmiä ovat Show- ja Streettanssin koulutusohjelmatSkene Musiikkiteatterikoulun ryhmät, StepUp Trainees, muodostelmaryhmät sekä SkidiSKO-ryhmät. Fatima Witickin Varvastekniikkaryhmä ja Juha Pykäläisen Easy Latin 60+ ovat erikoistunteja, joille voi osallistua vain kyseiselle tunnille myytävällä erillisellä kausimaksulla.

Haut SkidiSKO -ryhmiin, StepUp Schoolin koulutusohjelmiin, Skeneen ja StepUp Trainees -ryhmiin ovat touko-kesäkuun vaihteessa. Fatiman Varvastekniikkaan ilmoittaudutaan suoraan opettajalle fatima@fatimawitick.com, jolloin opettaja myös arvioi soveltuuko tunti tasonsa puolesta oppilaalle. Juhan Easy Latin 60+ -tunnille ilmoittaudutaan osoitteeseen school@stepup.fi.

Aikataulu tulee näkyviin myös kotisivujen aikataulusivulle 29.12., kun ilmoittautuminen kevätkaudelle alkaa.

Kevätkauden liput tulevat myyntiin 28.12. Kotisivujen hinnastosivulla voit tutustua hintoihin ja eri lipputyyppien ominaisuuksiin.

Muutoksia aikataulussa

Uusia tunteja

Aikataulu pysyy lähes ennallaan syyskauteen verrattuna, mutta uusiakin tunteja alkaa. Uutena lajina alkaa Bollywood, jota Aurora Ylinen opettaa Helsingissä lauantaisin. Muita uusia tunteja ovat:

Lisäksi SkidiSKO saa uuden muodostelmatunnin Helsingin lauantaihin!

Uusien tuntien lisäksi on myös vanhoilla tunneilla helppoa aloittaa kevätkauden alussa!

Opettajavaihdoksia/sijaisuuksia

Rosa Herpiö palaa opettajakuntaamme Aura Mikkosen tilalle. Minna Karttunen on vanhempainvapaalla koko kevätkauden ajan ja  hänen sijaisenaan toimii Laura Heiskanen. Jari Saarelaisen tunneilla opettavat ajalla 9.2. – 16.4. seuraavat opettajat: tiistain tunneilla Laura Heiskanen, torstain tunneilla Peter Pihlström ja perjantain tunneilla Jasmin Geselle.

Aikataulumuutoksia

Koronatilanteen vuoksi kevätkaudella ei ole Drop-in -tunteja. Syyskauden Drop-In -tunnit muuttuvat normaaleiksi keskitason tai edistyneen tason tunneiksi. Seuraavat tunnit eivät jatku syyskaudelta kevätkaudelle:

  • tiistai Espoo Show Jazz 16+ Drop-in, Nora
  • tiistai Espoo Dancehall Fuusio avoin taso, Nora
  • torstai Espoo Lyrical Jazz 16+ keskitaso Jari
  • torstai Espoo Contemporary Jazz 30+ keskitaso Jari
  • perjantai Helsinki Commercial 10–15 v. alkeet Nora
  • perjantai Helsinki Show & Acrobatics 10–12 v. avoin taso, Aura
  • perjantai Helsinki Jumps & Turns 13+ avoin taso, Aura

Lisäksi muutamien tuntien viikonpäiviin, kellonaikoihin ja kestoihin tulee muutoksia. Tarkista, onko oman tuntisi viikonpäivä, kellonaika tai kesto muuttunut: Syyskaudelta 2020 kevätkaudelle 2021 siirtyvät tunnit, joissa muutoksia