Klassiset Piruetit

  • Iät: aikuiset, nuoret
  • Toimipisteet: Helsinki
  • Vaativuustaso: Avoin taso
  • Opettajat: Fatima Witick

Klassiset piruetit -tunnilla opiskellaan klassisen baletin piruetteja. Tunti alkaa liikkuvilla pirueteilla, piquepirueteilla,  chainé:llä yms. ja jatkuu peruspirueteilla 5. ja 4. asennosta. Myös haastavampia piruetteja kuten fouetté,  a la seconde, attitude ja arabeski piruetteja sekä piruettiyhdistelmiä opiskellaan. Osallistujan täytyy lämmitellä itse perusteellisesti ennen tunnin alkua. 

Tunti soveltuu parhaiten henkilölle joka on perehtynyt klassisen baletin hyvälinjaiseen perustekniikkaan perusteellisesti: aukikiertoon, aktiiviseen ja ojennettuun seisoma-asentoon, tasapainoon ja relevétekniikkaan ja on jo edennyt alkeistasolta ylemmälle jatkotasolle.

Kyseessä on erikoistunti, jolle voi osallistua vain erillisellä kausimaksulla tai koko kauden Anytime-lipulla. Koulutusohjelmien sekä Trainees-ryhmien oppilaat saavat tunnin kausimaksusta ryhmiensä mukaisen 50 %:n alennuksen kuten muistakin tunneista. Showkoulutusohjelmien ja Trainees-ryhmien oppilaille vahva suositus.

Ilmoittautumiset: fatima@fatimawitick.com.

Tarkemmat aikataulutiedot mm. ikäryhmistä ja tasoista löytyvät täältä ›› (valitse ”Lajittele tunteja”, niin voit hakea eri tunteja toimipisteen, viikonpäivän, lajin, ikärajan, tason ja opettajan mukaan).

Lajin opettajat