Fatima Witick

Fatima WitickFatima opettaa tarkkaan anatomiseen linjaukseen perustuvaa balettia, jossa tekniikka yhdistyy ilmaisuun ja musikaalisuuteen. Lopputuloksena on vahva balettitekniikka ja tanssijanolemus, joka soveltuu kaikkiin taidetanssityyleihin ja tukee niitä. Oppilas oppii myös treenaamaan itsenäisesti itselleen. Tämä tarkoittaa sitä, että oppilas osaa itse sarjat, tekee itsenäisiä päätöksiä, eikä vain matki muita tai ole riippuvainen siitä kuka vieressä treenaa.

Opettajana Fatima on tarkka, ”ankara” ja vaativa mutta myös antelias opettaja, sillä hän on tunnilla oppilaitaan varten. Hän haluaa oppilailleen parasta ja pitää huolen siitä, että oppi menee varmasti perille, tarvittaessa korjaten virheitä oppilaskohtaisesti. Mausteena on seassa paljon huumoria ja tanssiniloa. Säännöllisellä treenaamisella opit takuuvarmasti, sillä Fatima kannustaa, korjaa ja neuvoo oppilaitaan koko ajan. Oppilaan tarvitsee vain saapua tunnille ja keskittyä itseensä ja tekemiseen. Paras syy tulla mukaan on juuri se että ei osaa – tunnilla oppii! Fatiman intensiivisen opetustyylin ja lennokkaan huumorintajun vuoksi hänen tuntinsa eivät välttämättä sovi kaikkein herkkäluonteisimmille.

Tuntisarjat ovat yksinkertaisia ja niitä hiotaan viikkoja, jopa kuukausia. Sarjoja pidennetään pala palalta, tai niistä tehdään muunnelmia. Fatiman oma motto on: ”I don’t just want to dance, I need to dance!