Lisähaku Skene musiikkiteatterikoulun 16+ ja 30+ -ryhmiin

Etsimme lukuvuodelle 2018-2019 vielä muutamia oppilaita mukaan Skene musiikkiteatterikoulun 16+ ja 30+ -ryhmiin. Kauden 2018–2019 päätteeksi Skene 16+ -ryhmän oppilaat esittävät kokoillan musikaalin The Addams Family. Skene 30+ ryhmäläisillä on myös mahdollisuus hakea mukaan ihan uuteen kotimaiseen musikaaliprojektiin.

Tutustu Skenen opetussuunnitelmaan ››

(kuva: Risto Nyholm)

Ilmoittautuminen lisähakuun

Virallinen ilmoittautumisaika koe-esiintymiseen on päättynyt, mutta voit vielä osallistua hakuun tulemalla paikan päälle. Ota mukaasi hakemus, josta ilmenee seuraavat tiedot:

  • osallistujan nimi, osoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite
  • alle 18 v. hakijoilta myös huoltajan nimi ja yhteystiedot
  • syntymäaika
  • StepUp Schoolin asiakasnumero (jos et vielä ole rekisteröitynyt, voit tehdä sen täällä ››)
  • aiemmat tanssi-, laulu- ja teatteriopinnot             
  • esiintymiskokemus
  • oma vahvuusalue (tanssi / laulu / näyttelijäntyö)        

Koe-esiintyminen

Koe-esiintyminen pidetään Helsingin toimipisteessä sunnuntaina 2.9 klo 19.30. Saavuthan paikalle hyvissä ajoin!

Hakijoita ei karsita hakemusten perusteella, eikä erillisiä kutsuja lähetetä, vaan kaikkia hakijoita pyydetään saapumaan paikan päälle koe-esiintymiseen. Kaikki hakijat osallistuvat sekä tanssi- että laulukokeeseen riippumatta siitä, mitä ovat valinneet omaksi vahvuusalueekseen.

Tanssikoe

Tanssikokeessa tanssitaan ryhmissä opettajan johdolla yhteinen koreografia. Tanssikoetta varten ei tarvitse valmistaa etukäteen soolotanssia. Koe-esiintymiseen on otettava mukaan tanssivarusteet. Koetanssi tanssitaan paljain jaloin.

Laulukoe

Harjoittele laulukoetta varten etukäteen yksi vapaavalintainen, suomenkielinen MUSIKAALIkappale. Ota laulusta omat nuotit mukaan säestäjää varten! On oman etusi mukaista, että tuot mukanasi nuotit samasta sävellajista, josta laulat!