Elina Haikka

Elina on ammattitanssija ja musikaaliesiintyjä, ja hänet voi nähdä Tampereen Teatterin Anastasia-musikaalin ensemblessä syksystä 2022 alkaen. Elina valmistui tanssijaksi Englannin Northern Ballet Schoolista vuonna 2012 pääaineenaan Jazz Theatre Dance, ja hän vietti useita vuosia maailman merillä tanssien Celebrity Cruises ja MSC Cruises -yhtiöiden loistoristeilijöillä.

Viime vuosina Elina on esiintynyt ympäri Suomea musikaalien ensembleissä: Mary Poppins (Svenska Teatern), Something Rotten! (Törnävän Kesäteatteri), Evita (tanssikapteeni, Seinäjoen Kaupunginteatteri), Cabaret (tanssikapteeni, Kuopion Kaupunginteatteri) sekä Cats (Tampereen Teatteri). Hän on myös suorittanut New Yorkin Radio City Rockettes -tanssiryhmän arvostetun kesäintensiivikurssin vuonna 2018.

Elina opettaa Broadway Tap -tunneillaan steppiä suoraan musikaalien maailmasta! Stepin teknisiä harjoitteita ja tanssillisia sarjoja tehdään musikaalimusiikin tahtiin, ja harjoitellaan ilmaisun ja eri tyylilajien yhdistämistä tanssitekniseen osaamiseen. Tunneilla on kannustava, innostava ja energinen tunnelma!

Tutustu opettajan lajeihin