Tuntitarjonta

Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Tuntivalikoimastamme löytyy sopivia tunteja niin vasta-alkajille kuin ammattilaisille. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle iloa ja elämyksiä liikunnan parissa.

Cessi_0056Pienten lasten tunneilla tärkeintä ovat onnistumisen kokemukset. Hauskan tekemisen lomassa lapsi oppii oman kehon käyttöä ja kehittää itseluottamustaan kannustavassa ilmapiirissä.

Tuntien lajivalikoima kasvaa lapsen iän mukana show- ja street-tunneista lattareihin ja musiikkiteatterin maailmaan. Pojat voivat treenata joko omissa Boys’ Club -ryhmissään tai sekaryhmissä yhdessä tyttöjen kanssa.

StepUp Schoolin monipuolinen ja trendikäs tuntivalikoima on laajimmillaan nuorten ikäryhmissä. Show Jazz, Street, Commercial, Contemporary Jazz, Disco, Lyrical Jazz, Locking, Steppi, Voguing, Baletti, Boys’ Club, Latino Show, Broadway Jazz, Waacking, Commercial Heels, Dancehall Fuusio, Improvisaatio, Lattiatekniikka, Jumps & Turns ja Nykytanssi– valitse yksi suosikki tai treenaa useita lajeja tullaksesi mahdollisimman monipuoliseksi tanssijaksi!

Miila_0076Aikuisten tanssitunneillamme ei ole yläikärajaa, mutta alaikärajat ovat 30+ ja 60+. Voit siis rauhassa treenata oman ikäistesi joukossa, mutta kunnon kestäessä mennä mukaan myös nuorempien joukkoon, jopa 16+ ryhmiin.

Legendaarinen Marco Bjurströmin kehittämä Happy Hour, Show Jazz, Street, Nykytanssi, Contemporary Jazz, Lyrical Jazz, Easy Street Dance, Latino Show, Easy Latin, Commercial, Broadway Jazz, Hip Hop Happy Hour, Easy Dance, Baletti, Sweat & Dance ja Steppi – aika mahtava tanssituntivalikoima ihan oikeesti aikuisille, vai mitä?

Kun ikää tulee lisää, kasvaa myös ymmärrys kehonhuollon tarpeellisuudesta. Pidä huolta itsestäsi Power Stretch, Stretching, Syvävenyttely, Floor Barre ja Power Core Pilates -tunneilla. Myös jokaisen paljon treenaavan on hyvä muistaa oman kehonhuollon tärkeys.