Tuntitarjonta

StepUp Schoolista löydät tanssitunnit lapsillenuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Tuntivalikoimastamme löytyy sopivia tunteja niin vasta-alkajille kuin ammattilaisille.

Tarjoamme tanssitunteja omissa avarissa ja valoisissa toimipisteissämme Sörnäisissä ja Matinkylässä sekä pop-up toimipisteellä Tapanilassa Tapanilan Urheilukeskuksen yhteydessä.

Panostamme huippuopettajiin, yhteisöllisyyteen ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle iloa ja elämyksiä liikunnan parissa. Vahva opettajakuntamme tarjoaa laadukasta opetusta baletista commercialiin. Show- ja streettanssi sekä musiikkiteatteri ovat intohimomme ja löydätkin meiltä monipuolisen tuntitarjonnan näistä lajeista. Tutustu eri tuntien sisältöihin ja aikatauluun (valitse aikataulusta ”lajittele tunteja”, niin voit hakea eri tunteja toimipisteen, viikonpäivän, lajin, ikärajan, tason ja opettajan mukaan).

Voit treenata omassa tahdissasi ja käydä tunneilla joko kerran, pari viikossa tai sitä useammin. Myös satunnaisemmat tuntikäynnit ovat mahdollisia. Lippuvaihtoehtomme ovat monipuoliset ja voit valita omaan tahtiisi sopivan lipputyypin. Tutustu hinnastoon ja ilmoittautumisohjeeseen.

Muistathan myös pitää huolta kehostasi! Tarjoamme monipuolisen valikoiman kehoa huoltavia tunteja. Kehonhuolto tekee hyvää aikuisille ja on tarpeen myös paljon treenaaville nuorille.

Tanssi on tutkitusti erinomainen harrastus ja liikuntamuoto, jossa yhdistyy fyysisyys, sosiaalisuus ja itsensä toteuttaminen.

Tervetuloa mukaan!