Tuntitarjonta

Meiltä löydät tanssitunnit lapsille, nuorille ja aikuisille aina 60+ ikäryhmään saakka. Tuntivalikoimastamme löytyy sopivia tunteja niin vasta-alkajille kuin ammattilaisille. Panostamme huippuopettajiin ja positiiviseen tunnelmaan voidaksemme tarjota sinulle iloa ja elämyksiä liikunnan parissa.

Cessi_0056Pienten lasten tunneilla tärkeintä ovat onnistumisen kokemukset. Hauskan tekemisen lomassa lapsi oppii oman kehon käyttöä ja kehittää itseluottamustaan kannustavassa ilmapiirissä.

Tuntien lajivalikoima kasvaa lapsen iän mukana show- ja street-tunneista lattareihin ja musiikkiteatterin maailmaan. Pojat voivat treenata joko omissa Boys’ Club -ryhmissään tai sekaryhmissä yhdessä tyttöjen kanssa.

Aivan pienimmät lapset (0,5 – 2,5 -vuotiaat) voivat Niksu_0150osallistua vanhemman tai muun läheisen aikuisen kanssa Happy Family -tunneille.

StepUp Schoolin monipuolinen ja trendikäs tuntivalikoima on laajimmillaan nuorten ikäryhmissä.  Show, Street, Commercial, Disco, Lyrical Jazz, Baletti, Boys’ Club, Latino Show, Broadway, Hip Hop LA Style, Nykytanssi, Booty, Commercial Heels ja Dance – valitse yksi suosikki tai treenaa useita lajeja tullaksesi mahdollisimman monipuoliseksi tanssijaksi!

Miila_0076Aikuisten tanssitunneillamme ei ole yläikärajaa, mutta alaikärajat ovat 25+, 40+ ja 60+. Voit siis rauhassa treenata oman ikäistesi joukossa, mutta kunnon kestäessä mennä mukaan myös nuorempien joukkoon, jopa 16+ ryhmiin.

Legendaarinen Marco Bjurströmin kehittämä Happy Hour, Show, Street, Latino Show, Easy Latin, Commercial, Broadway, Hip Hop Happy Hour ja Sweat & Dance – aika mahtava tanssituntivalikoima ihan oikeesti aikuisille, vai mitä? Big Boys’ Clubiin pääsevät treenaamaan kuitenkin vain aikuiset miehet!

Kun ikää tulee lisää, kasvaa myös ymmärrys kehonhuollon tarpeellisuudesta. Pidä huolta itsestäsi Power Stretch, Stretching, Syvävenyttely, Floor Barre ja Power Core Pilates -tunneilla. Myös jokaisen paljon treenaavan on hyvä muistaa oman kehonhuollon tärkeys.