Hozan Omar

Hozan Omar on esiintyvä taiteilija ja tanssinopettaja. Hän on yksi tunnetuimmista katutanssijoista suomessa ja katutanssin kentällä Hiphop-tanssin ja Popping-tanssin ammattilainen.

Hozan tekee tanssijan töitä, toimii tanssinopettajana ja kilpailee kansainvälisissä tanssikilpailuissa ympäri maailman. Hän valmistui keväällä 2015 ruotsalaisesta Åsa folkhögskolanista, jossa pääsäntöisesti kouluttauduttiin katutanssin ammattilaiseksi. Koulussa opetettiin myös katutanssin kulttuuripuolen asiantuntemusta, jotta katutanssin tekeminen pysyisi teknisesti ja eettisesti parhaassa kunnossa.

Hozanille tärkeintä tanssitunnilla on, että oppilailla on hauskaa ja he saavat kaiken tarpeellisen tiedon katutanssista. Mukavuusalueen laajentaminen kuuluu osana asiaan, jotta oppilaat voisivat ilmaista itseään mahdollisimman paljon liikkuessaan.

Tunneilla perehdytään katutanssin perusteisiin, musiikkiin ja myös itsenäiseen liikkumiseen eli freestyleen. Koreografioiden avulla oppilaat pääsevät toistamaan näitä perustekniikoita paljon, minkä kautta voimme kehittää katutanssin oppimisen kokonaisuutta.

Hozan opettaa kaudella 2022 – 2023 Tapanilan pop-up -toimipisteessämme.

Tutustu opettajan lajeihin