Street / Hip Hop Nuoret

  • Iät: nuoret
  • Toimipisteet: Espoo, Helsinki, Tapanila
  • Vaativuustaso: Alkeet, Alkeisjatko, Edistyneet, Keskitaso
  • Opettajat: Anni Utter, Eino Lehtinen, Heikki Hautajoki, Katri Miettinen, Melisa Cetin, Netta Rekomaa, Nora Mahmoud, Pasi Mäkelä, Samu Kavekari, Teemu Kullberg

Street on yleisnimitys eri katutanssityyleille old school hip hopista new styleen (eng. Streetdance is a fusion of styles from the hip hop genre). Katutanssityylit kehittyvät ja muuttavat muotoaan jatkuvasti ja näin ollen tanssityylejä on useita erilaisia. Street-tunneilla opetellaan hip hop tyylistä liikkumista ja tutustutaan eri tyyleihin ja rytmiikkaan. Tunneilla tehdään alkulämmittelyt, voimaharjoituksia, tanssisarjaa ja venyttelyä sekä käydään läpi tekniikkaa ja ilmaisutaitoa. Musiikkina tunneilla soi mm. hip hop, rap ja rhythm & blues. 16+ alkeistason tunnit soveltuvat myös vasta-alkajile ja niillä keskitytään tekniikan ja taituruuden lisäksi tanssin iloon. Keskitason ja edistyneiden tunneilla tehdään lisäksi helpohkoja akrobatiaharjoituksia. 

Tarkemmat aikataulutiedot löytyvät täältä ›› (valitse ”Lajittele tunteja”, niin voit hakea eri tunteja toimipisteen, viikonpäivän, lajin, ikärajan, tason ja opettajan mukaan).

Junioreiden (10–12 v ja 13–15 v) Street-tunneilla keskitytään tekniikan ja taituruuden lisäksi tanssin riemuun. Vauhdikas ja hikinen tunti koostuu lämmittely-, lihaskunto- , tanssisarja- ja venyttelyosuuksista. Tunnilla harjoitutetaan tasapainoa, koordinaatiota ja leikitellään rytmeillä sekä tutustutaan Street-tanssin eri tyylilajeihin.

Tunneilla tulisi olla sisälenkkarit ja vaatetuksen rentoa ja löysää. Mukaan myös juomapullo!

Tutustu aikuisten (30+) Street-tunteihin täällä ››