Latisha Allen

Latisha on tanssinut pienestä asti afroa. Kiinnostus tanssiin heräsi DJ:nä toimivan isän tapahtumissa ja virallisesti hän aloitti tanssitunneilla käymisen 9-vuotiaana.

Latishan lajihistorian kärjessä on vahvasti hiphop mutta myöhemmin tanssin laajan oppimäärän perusopetuksen myötä hän on sekä syventynyt eri katutanssilajeihin, kuten house ja dancehall, että perehtynyt niin balettiin, nykytanssiin kuin show-tanssiin.

Jyväskylästä kotoisin oleva Latisha on tanssinut useassa kisa- ja erikoiskoulutusryhmässä niin Jyväskylässä kuin Helsingissä hyvällä menestyksellä saavuttaen mm. naisten hiphop-soolojen SM-kultaa sekä katutanssimuodostelmien SM-kultaa.

Tanssijan sekä koreografin työtä Latisha on tehnyt monissa musiikkivideoissa, elokuvissa ja TV-formaateissa sekä tanssinut useiden Suomen kärkiartistien taustalla. Tällä hetkellä hän keikkailee artisti Evelinan kiertuekokoonpanossa jo neljättä vuotta.

Tanssiopettajana Latisha haluaa auttaa jokaista löytämään oman tyylinsä liikkua. Tunneilla käydään läpi lajien historiaa ja kulttuuria, sekä tekniikkaa. Latishan tunteihin sisältyy hauskanpitoa ja revittelyä turvallisen ilmapiirin sekä kannustuksen johdolla.

Latishan Commercial -tunnit pohjautuvat hänen oman päälajinsa hiphopin tekniikkaan. Tunneilla otetaan vaikutteita myös muista lajeista joiden historiaa, kulttuuria, steppien luojia ja foundationeita käydään tuntikohtaisesti läpi. Tuntisisältöön kuuluu kaupallisen tanssialan vaatimusten läpikäyminen (esiintyminen, työskentelytavat, keikkailu, koreografiointi, luovuus) ja koreografiat joissa jokainen saa loistaa!

Tutustu opettajan lajeihin