Commercial

  • Iät: aikuiset, nuoret
  • Toimipisteet: Espoo, Helsinki, Tapanila
  • Vaativuustaso: Alkeet, Edistyneet, Keskitaso
  • Opettajat: Aurora Ylinen, Joa Jokinen, Latisha Allen, Melisa Cetin, Netta Rekomaa, Noora Pohjanen, Nora Mahmoud, Sebastian Visa, Silja Saarikangas, Veera Vallivaara

Commercial-tunnit rakentuvat ohjaavan opettajan taustan ja tyylin mukaan, mikä näkyy tunnilla käytettävässä musiikissa ja liikekielessä. Tunneilla tehdään alkulämmittelyt ja lyhyt tekniikkaosuus, mutta tunnin pääpaino on tanssillisessa sarjassa, jossa harjoitellaan kaupalliselle alalle tyypillisiä piirteitä, kuten esiintymistä. Commercial tanssityyliä nähdään mm. musiikkivideoissa, osana tv-tuotantoja sekä artistien keikoilla.

Commercial-tunneillamme pääset nauttimaan tanssista ja hyvästä meiningistä kunkin opettajan persoonallisen tyylin mukaan.

Tarkemmat aikataulutiedot mm. ikäryhmistä ja tasoista löytyvät täältä ›› (valitse ”Lajittele tunteja”, niin voit hakea eri tunteja toimipisteen, viikonpäivän, lajin, ikärajan, tason ja opettajan mukaan).

Commercial-tunteja on myös Tapanilassa. Tutustu Tapanilan pop-up -toimipisteen aikatauluun sekä ilmoittautumis- ja lippukäytäntöihin täällä ››