Pasi Mäkelä

Pasi MäkeläPasilla on taskussaan nippu Suomen mestaruuksia ja kolme jazztanssin MM-titteliä. Pasi on ollut mukana StepUp Dancers -ryhmässä jo vuosia esiintyen lukuisissa showesityksissä. Hän on tanssinut mm. Jari Sillanpään, Antti Tuiskun ja Anna Abreun taustalla sekä ollut mukana Grease ja Oklahoma! -musikaaleissa. Pasi kuului myös High School Musicalien luottotanssijoihin.

Syksyllä 2010 Pasi loisti DANCE -ohjelman finaalilähetyksissä sijoittuen kisan kärkipäähän. Pasi on onnistunut myös haastavassa tehtävässä saada kundit mukaan tanssitunneille. Hänen tanssitunneilleen osallistuu viikoittain satoja poikia!

Pasi toimii yhdessä Sanna Siirilä-Mäkelän kanssa tanssikoulun kehityspäällikkönä vastaten mm. Strettanssin koulutusohjelmien toiminnasta ja muodostelmaryhmistä. Hän on myös lasten ja 11–12 -vuotiaiden junioreiden showtanssin koulutusohjelmien vastuuopettaja yhdessä Sannan kanssa sekä 13-14 -vuotiaiden junioreiden streettanssin koulutusohjelman vastuuopettaja yhdessä Lasse Lipposen kanssa.