Raitiovaunut eivät kulje Hämeentiellä 4.3. alkaen

Helsingin kaupunki uudistaa Hämeentien Siltasaarenkadun ja Helsinginkadun välillä jalankululle, pyöräilylle ja joukkoliikenteelle tarkoitetuksi kaduksi. Pihoille ajaminen, huoltoajo sekä jakeluliikenne säilyy myös tulevaisuudessa. Remontti on mittava, koska samalla uudistetaan myös raitiotien kiskot, kadun alla olevia putkia ja kaapeleita ja kunnostetaan Sörnäisten metroasemaa. Työt alkavat 4. maaliskuuta 2019, ja valmistuvat Helsingin kaupungin mukaan viimeistään loppuvuonna 2020.

Pyydämme kaikkia Helsingin toimipisteen asiakkaitamme huomioimaan, että raitiovaunut eivät kulje Sörnäisten kautta 4.3. alkaen Hämeentien uudistustöiden takia. Hämeentien remontin ajan tanssikoulua lähinnä oleva raitiovaunupysäkki on Karhupuisto. Bussit kulkevat Hämeentiellä myös töiden ajan. Remontin alkaessa yksityisautojen läpiajo Hämeentietä pitkin Kurvin ja Hakaniementorin välillä kielletään. Remontin ajaksi myös Helsinginkatu välillä Hämeentie-Pengerkatu (Kurvin kohta) suljetaan kaikelta ajoneuvoliikenteeltä, koska remonttiin kuuluu myös Sörnäisten metroaseman katon korjaus.

Lisätietoja Hämeentien uudistustöistä löydät Helsingin kaupungin sivuilta. Uudistustöiden vaikutuksesta joukkoliikenteeseen löydät lisätietoa HSL:n sivuilta.