Rajoitustoimet jatkuvat ainakin 28.3.2021 saakka – junioreiden hybridi-tunnit alkavat 15.3.

Rakkaat oppilaamme ja oppilaiden huoltajat,

Viranomaiset ovat pidentäneet nykyisten rajoitustoimien voimassaoloaikaa ainakin 28.3. saakka. Näin ollen vuonna 2008 syntyneet ja sitä nuoremmat oppilaat voivat edelleen jatkaa lähiopetuksessa maaliskuun alusta saakka voimassa olleen poikkeusaikatalun mukaisesti. Yli 13-vuotiaiden ja aikuisten tunnit ovat tauolla ja niiden tilalle tarjoamme monipuolisen valikoiman Zoom-etätunteja sekä StepUp Onlinen kattavan tanssinopetusvideovalikoiman. Jos haluat osallistua Zoom-etätunneille tai käyttää olemassa olevia lippujasi StepUp Onlinen maksullisilla tunneilla, olethan yhteydessä toimistoomme osoitteeseen school@stepup.fi. Kausimaksun lunastaneet yli 12 -vuotiaat oppilaat voivat toistaiseksi korvata pois jäävät tunnit Zoom-etätunneilla tai StepUp Online-tunneilla.

Maanantaista 15.3. alkaen pidämme osan junioreiden tunneista hybridi-tunteina, jolloin ne oppilaat, jotka eivät voi osallistua lähiopetukseen, voivat kuitenkin osallistua tunnille etäyhteyden kautta. Lue lisää hybridi-tunneista ››

Toivomme, että kaikki jaksavat vielä noudattaa ohjeita ja rajoituksia, niin tilanne jossain vaiheessa varmasti helpottaa!

Tanssiterveisin

StepUp School

Aikataulu 15.3. – 11.4.2021

Aikataulu Tapanila 1.3. – 11.4.2021