StepUp The Party lauantaina 18.12. Pasilan Urheiluhallilla klo 19.30 – 23.30

StepUp The Party on aikuisille suunnattu ilta täynnä ohjelmaa, musiikkia ja tanssia! Tule mukaan viettämään ihanaa iltaa kanssamme! Tapahtuman ikäraja on 16 v.

Illan aikana näemme kolme vauhdikasta showta;

klo 20.00

StepUp Crew: Romeo ja Julia

Viking Linen laivoilla ihastuttanut StepUp Crew’n show Romeo ja Julia on kaikkien rakkaustarinoiden kuningatar modernilla twistillä. Voiko kahden kilpailevan tanssicrewin jäsenet löytää rakkauden yli rajojen? Vai onko jengien mieliinsä rakentama muuri liian korkea ylitettäväksi? Hyppää mukaan osaksi tätä ikiaikaista, tämän päivän kuumimmalla tanssilla höystettyä tarinaa, ja ota selvää roihuaako Romeon ja Julian rakkaus yhtä suurella liekillä kuin meno tanssilattialla.

 

klo 21.00

StepUp Dancers: Hernando’s Hideaway

On aika herättää legendaariset StepUp Showt koronaunesta! StepUp Dancersien Hernando’s Hideaway -show tarjoaa vauhdikasta ja näyttävää tanssia, live laulua, ihanaa kimallusta  ja arjen unohdusta 1920-luvun salakapakoiden hengessä. Show’ssa ovat mukana myös tuoreet boogie woogien MM-kultamitalistit Masi Saurén ja Anna Tyutyunyuk.

klo 22.00

Sebastian

Sebastian, joka toimii myös StepUpilla tanssinopettajana, tekee hauskaa ja tanssittavaa popmusiikkia, jossa yhdistyy maskuliinisuus ja feminiinisyys persoonallisella otteella ja rohkealla asenteella. Sebastianin musiikki on voimaannuttavaa ja energistä, ja sen rytmit saa jalat liikkeelle ja kädet ilmaan! Luvassa on siis vauhdikas show, kun Sebastian ja tanssijat valtaavat lavan!

Esitysten välissä ja niiden jälkeen ovat kaikki tervetulleita tanssilattialle! Vauhdista tanssilattialla pitää huolen DJ Esgrove!

DJ ESGROVE (Ruff Cut DJs)

Useita katutanssin suomenmestaruuksia voittaneelle Akseli Lukkarilalle DJ-ura oli luonnollinen jatkumo intohimolle musiikkia ja tanssia kohtaan. Sittemmin Esgroven on voinut bongata levysoittimien takaa niin lukemattomista klubi-illoissa ja monista suomen suurimmista tanssitapahtumissa aina festivaalilavoille asti ympäri Suomea jo viidentoista vuoden ajan.

DJ Esgrove tarjoilee rytmejä laajalla skaalalla aina vanhoista disco- ja funk-klassikoista uuteen klubimusiikkiin tyylikkäästi yhteen sovitettuna yli viiden sadan keikan kokemuksella.

Kasiohjelma la 19.30 (The Party)

Garam & Vermiglion Cafeteria Böle palvelee asiakkaita anniskeluoikeuksin läpi koko illan.

Liput ennakkoon Lippuagentin verkkokaupasta 15 € + Lippuagentin käsittelymaksu sekä mahdolliset maksutapalisät

Liput ovelta 17 €

Ennakkolippujen myynti alkaa 23.11. Myynti Lippuagentissa päättyy 18.12. klo 18.00 ja lipunmyynti ovella alkaa klo 18.30. Suosittelemme lippujen hankkimista etukäteen, jolloin ne ovat halvempia.

The Partyn pääsylippujen Korona- FAQ

StepUp Schoolin turvallisemman tilan periaatteet ovat voimassa myös tässä tapahtumassa, kuitenkin niin, että tapahtuman kuvaaminen ja kuvamateriaalin julkaiseminen on sallittua.

Tulethan paikalle vain täysin terveenä! Suosittelemme vahvasti maskin käyttöä katsomossa, muista myös hyvä käsi- ja yskimishygienia.

Meillä on käytössä koronapassi The Partyssa!

Passi on todistus siitä, että henkilö on joko saanut täyden rokotussarjan vähintään 7 vuorokautta aiemmin tai saanut negatiivisen koronatestituloksen enintään 72 tuntia aiemmin tai on sairastanut koronan enintään 6 kuukautta aiemmin. 

Lue lisää koronapassista – Sosiaali- ja terveysministeriö »

Toimi näin:

  1. Lataa tai tulosta koronapassi Omakanta-palvelusta (kanta.fi). Kirjaudu sisään Omakantaan ja lataa pdf-tiedosto kohdasta koronatodistus. Voit ottaa koronapassista myös kuvakaappauksen.
  1. Näytä koronapassia Pasilan Urheiluhallin sisäänkäynnissä lipunmyynnissä. Henkilökunta lukee passissa olevan QR-koodin. Lukusovellus ei kerää tai tallenna koronapassin tietoja. Jos lukuohjelman käyttö ei teknisistä syistä onnistu, voimme tarkastaa koronapassin paperitodistuksesta. Taita todistus niin, että siitä näkyy vain todistuksen nimi, henkilön nimi, syntymäaika, QR-koodi ja todistuksen tunniste.
  1. Muista pitää mukana myös henkilöllisyystodistus! Tilaisuuden järjestäjällä on oikeus tarkistaa myös koronapassin esittäjän henkilöllisyys.

Muista mahdollisista koronarajoituksista ilmoitamme lähemmin, mikäli muutoksia tulee.