Syksyn uutuuksia

Syyskauden aikataulussa on paljon ilahduttavia uusia lajeja kaiken ikäisille tanssijoille. Lasten uutuus on Veeran, Netan ja Emmin Dancemix ja junnujen uutuus on Hannan ja Akimin Street Club. Lisäksi tarjoamme Baletti -tunteja nyt aikuisten ohella myös 10–15 -vuotiaille junioreille Iinan vetäminä. 16+ ikäisten uusia lajeja ovat Rosan Jazz ja Iinan Contemporary Ballet.

Eniten uusia tunteja on 30+ ikäryhmällä. Espoon uusia 30+ tunteja ovat Marcon Olohuonejortsut-LIVE!, Sarpan Hip Hop sekä Rikun Easy Latin, Latino Show ja Commercial. Helsingin uusia 30+ tunteja ovat Elinan Dance Workout, Melisan Hip Hop sekä Auroran Bollywood ja Latino Show. Vantaan uusia 30+ tunteja ovat Sarpan Show Jazz, Pasin Hip Hop ja Tuomaksen Baletti.

Uusia ikärajattomia tunteja Espoossa ovat Teemun Rhythm Tap (steppi) ja Locking sekä Helsingissä Sebastianin Dance Workout ja Katrin Waacking. Ikärarattomien tuntien suositusalaikä on 13-vuotta ja ne sopivat hyvin myös aikuisille. Poikkeuksen muodostaa Locking-tunti, jossa suositusalaikä on 7-vuotta ja se sopiikin vaikka koko perheen tunniksi.

Omien toimipisteittemme lisäksi aikuisille on tarjolla tanssikursseja Tapanilan ja Keilaniemen pop-up -toimipisteissä.